Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemennél közös ingatlanba a...

Belemennél közös ingatlanba a vőlegényeddel úgy, hogy az ő nevén lesz?

Figyelt kérdés

ugyanis nem lehet a nevemen ingatlan, akkor amikor venni szeretnék.

később meg fel fognak menni az ingatlan árak, tehát most kell venni.

ok, hogy bizalom, meg minden.

de egy válás esetén én nem tudom kirakna e az utcára, mert ugye válásnál nem a humánusságukról híresek az emberek....

és tudom, hogy nem a váláson kellene agyalnom, de van egy pár példa a szemem előtt, hogy egyeseknek kellett volna....

2011. aug. 5. 11:51
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

12:04

csak arra vigyázz, ha még a lakásába nem is fizetsz bele, ahogy ő, úgy te is gyűjts MAGADNAK.

2011. aug. 5. 12:07
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
házasság után belemennék. amíg csak a vőlegényem addig nem.
2011. aug. 5. 12:10
 13/38 A kérdező kommentje:

a haszonélvezeti jog is csak ingatlanvásárlás után léphet fel eleve.

tehát hogy ez meglegyen is, bizalom kérdése, meg miegyéb.

a szerződés egymás között ingatlan vásárlása előtt megírható?

vmi ilyesmi?

"ha majd lesz közös pénzből a párom nevén ingatlan, a fele az enyém a tul.jog ellenére."

vagy?

2011. aug. 5. 12:10
 14/38 A kérdező kommentje:

házasság is csak később kivitelezhető.

és igen támogatás miatt.

csakhogy ez nem kiskapu, hanem pont lakáscélból vagyok támogatva.

2011. aug. 5. 12:13
 15/38 anonim ***** válasza:
75%
ez most csak nálam ilyen egyszerű hogy utána ha már lehet e neveden akkor automatikusan bevesz maga mellé??
2011. aug. 5. 12:14
 16/38 A kérdező kommentje:
mivel annak nem kicsik a költségei, szerintem ezt a párom spórolásra, meg bizalomra hivatkozva kikerülné, és még neki lenne igaza.
2011. aug. 5. 12:16
 17/38 A kérdező kommentje:
de ha nincsenek is költségei az átíratásnak, vagy nem tudom minek nevezzem, akkor is vagy bevesz, vagy nem....
2011. aug. 5. 12:19
 18/38 A kérdező kommentje:
és a legszebb az egészben, hogy meg sem tudom beszélni a párommal, mert arra hivatkozik, hogy ő simán belemenne a helyemben hogy lehetek én ilyen.
2011. aug. 5. 12:21
 19/38 anonim ***** válasza:
neki is meg kell értenie, hogy másét nem fogod fizetni...így meg, hogy még beszélni sem lehet vele erről, szerintem végképp ne menj bele...ha meg így nem felel meg neki, akkor ennyi...legalább időben megtudod, hogy milyen ő.
2011. aug. 5. 12:24
 20/38 A kérdező kommentje:
ebből az sülne ki, milyen vagyok én :( nem ő.
2011. aug. 5. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!