Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 éves vagyok, és még nem...

22 éves vagyok, és még nem volt kapcsolatom. A családom szerint valami bajom van, közben meg válogatós voltam. Megmondjam ezt nekik?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy sorban álltak a pasik a kegyeimért, összesen 2 olyan srác volt aki bepróbálkozott nálam nyíltan, és 2 olyan aki mondhatjuk, hogy bepróbálkozott, de egyik sem tetszett...(Tudom tudom ne válogassak, így nem is csoda)

Nem járok bulizni, nem járok szinte sehova, barátaim nincsenek, így nem is csoda, hogy nem alakul semmi. A rokonok már szinte azon tanakodnak, hogy tuti valami bajom van, de ha akartam volna akkor lehetett volna már kapcsolatom, de nem akartam...Illetve akit akartam volna annak nem kellettem. Érdemes ezt elmondanom nekik ha piszkálnak?

2011. aug. 3. 22:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Van akinek kifogás, van akinek nem. Mégis milyen jogon mondja meg valaki, hogy a kérdező mit érez. Én úgy gondolom igazad van. Szörnyű látni, hogy milyen csinos, értelmes lányok vannak rettenetes kapcsolatokban, ahol a pasi nagyságrendekkel lejjebb van. Itt nem külsőre gondolok, hanem intelligenciára, és mentalitásra. A családnak meg lehet mondani, hogy neked ez így jó, vagy akár el is viccelheted a a választ: "óóó, Manyi néni, nekem aztán annyi pasim
2011. aug. 3. 23:31
 12/24 anonim ***** válasza:
(bocs, elküldte) van, hogy meg se tudom számolni". A lényeg, hogy ne zavarjon. Én 18 vagyok, nekem sem volt barátom, nem vagyok defektes, de a kínálat meglehetősen selejtes. A barátikörömből senki nem jön be, azon kívül nem nagyon ismerkedem fiúkkal. (nem partyzom, nem vagyok semmilyen sport/könyvklub tagja:D) Szerintem már rólam is puskmognak a hátam mögött a távolabbi rokonok, főleg, hogy itt az a szokás, hogy minden csajszi elrángatja az aktuális fiúkát a családi összeröffenésekre. De engem nem zavar. Inkább koncentrálok a komolyabb dolgokra, mint pl a tanulás :) Ne görcsölj rá, majd jön magától.
2011. aug. 3. 23:36
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen pont erre gondolok, hogy a kínálat elég selejtes. Ez pedig közel sem válogatás szerintem. Még jó, hogy nem fogadsz el akárkit aki hozzád szól. Ilyen tekintetben nézve akkor én is válogatós vagyok tényleg, de én hetente két-három pasit hajtok el. Merthát nem tetszenek.Nagyon nem. Akkor mondanám magam válogatósnak ha helyes pasikban is találnék kifogást. De nem, olyanok nem jönnek...
2011. aug. 3. 23:39
 14/24 anonim ***** válasza:

Akkor lennél válogatós, ha 15-ből 1 sem tetszene. Többet járnék szórakozni a helyedben.

F/23

2011. aug. 3. 23:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig csak éretlen vagy még és félsz egy igazán komoly kapcsolattól. Én értem, hogy eddig csak ennyien próbálkoztak be, de ez nem csak ennyin áll. Neked is kell tenni azért, hogy felfigyeljenek rád, hogy "bepróbálkozzanak" nálad... Csak úgy nem fog odamenni hozzád a szőke herceg fehér lovon.

Volt pár hozzád hasonló lány "barátom", ismerősöm anno. A kapcsolatom ugyan minddel megszakadt, de azzal mégis képben vagyok, hogy még mindig egyedül vannak. Ők is várják a sült galambot és ha éppen megérkezik egy kicsit rágós és nem túl nemes példány nem élnek vele, mert "nem ütik meg a mércét". Nekem az a meglátásom, hogy ezek a lányok mind csalódtak. Legalább egyszer, de van amelyikőjük inkább többször. Az egyikőjük odáig fajult, hogy még azt a fiút is elhajtotta, aki alapvetően tetszett neki. Akkor nem ezt a kifogást találta, hogy "nem tetszett" hanem valami egészen mást, de teljesen mind1, mert magyarázkodhat a helyzeten úgy sem változtat. Fél egy kapcsolattól, mert éretlen. És rákenheti arra, hogy ő már csalódott eleget, ami persze egyáltalán nem igaz, ez akkor sem így van. Az is csalódott eleget aki már a 10. fiúját eszi és még mindig nem találta meg azt, akivel huzamosabb időt el tudna tölteni. Viszont a kettő között az a különbség, hogy ezek az emberek legalább adnak lehetőséget a másiknak illetve maguknak. Tapasztalatokat szereznek ÉS most jön a legfontosabb.

Ők tudni fogják azt, hogy valójában milyen partnert is szeretnének és nem csak azt fogják tudni, hogy milyet nem.

És ez nagy előny. Most mondhatod, hogy milyet szeretnél, mert valószínű van elképelésed, de tuti, hogy ha szeretnél találni valami hibát akkor benne is tudnál dögivel. Viszont ezen túl kell jutni.

A nő mindig a kedvére szeretné formálni a férfit. A férfi viszont azt szeretné, ha a nő sosem változna meg.

Nos Murphy bácsi itt is érvényes, mert ez pont ellenkezőleg sül el mindig.

Annyit még hozzátennék, hogy azok a lányok akiket megemlíttettem, a saját szemléletem szerint mind olyan fiú ideált kergettek, amilyen sosem fog eljönni hozzájuk.

És az önbizalom hiányra még ki sem tértem...

2011. aug. 4. 00:29
 16/24 anonim válasza:
26%
Szerintem meg nem felesleges duma az, hogy "válogatós vagyok". Én is az vagyok, mert bárkivel biztos, hogy nem kezdenék kapcsolatba. Abban igazatok van, hogy nem minden a külső, de azért valljuk be őszintén a külső is fontos. És meg lehet találni azt, aki mint külsőre és belsőre is a megfelelő az ember számára. Az meg hogy nem jársz el sehová nem feltétlenül nagy hiba, mert ma a discokban általában minden pasi csak arra megy, hogy egy éjszakára legyen valakije. Az meg nem kell egy normális csajnak.(Persze ha meg bele is megy a csaj, nem feltétlenül szexre gondolok, a pasi utána nem keresi és akkor még a csajnak van lelkiismeret furdalása.) Viszont az elég nagy baj, ha barátaid nincsenek. :S Próbálkozz barátkozni a suliban, ha jársz még vagy a munkahelyen, ha dolgozol. De egyébként neten keresztül is ismerkedhetsz. Ki lehet fogni normális pasikat is. Szégyen nem szégyen én a mostani barátomat is neten keresztül ismertem meg. És nagyon jól megvagyunk már több mint egy hónapja. A rokonokkal meg ne is foglalkozz. Mindenki azt mond, amit akar. 20/L
2011. aug. 4. 00:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Későn érő típus vagy, ennyi az egész...
2011. aug. 4. 00:41
 18/24 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet, csak én 1,5 évvel idősebb vagyok nálad.

Igaz, hogy sok pasival randiztam, volt akivel évekig találkozgattam, de végül nem jött létre kapcsolat. Tetszettek, de nem annyira, hogy együtt legyünk. Túlzás lenne azt mondanom, hogy nagyon megbántam a dolgot, de lehet adnom kellett volna nekik esélyt.

Mostmár úgy gondolom, hogy nem szabad a nagy ő-re várni, inkább belemennék egy első látásra nem túl ígéretes kapcsolatba, minthogy még várjak. Legrosszabb esetben szétválnak az útjaink.

A kapcsolatot is "tanulni kell" és jelenleg nem tudom, hogy viselkednék hosszabb távon egy férfi mellett vagy mit élvezek a szexben.

Egy gondom van, hogy nekem sincsenek barátaim, egyedül pedig fogalmam sincs hol ismerkedhetnék. Nem sok kedvem van egyedül szobrozni egy buliban.

A családodnak meg csak annyit mondj, hogy válogatós vagy és majd remélhetőleg nemsokára megismersz valakit, aki nagyon tetszik neked.

2011. aug. 4. 00:57
 19/24 anonim ***** válasza:

"Kislányom ne várj a szerelemre, mert olyan nincs. Elég ha valakivel tisztelitek egymást, a külsőség meg nem számít hidd el."

Ez hülyeség. Van szerelem, csak nem jön szembe minden utcasarkon. Abban igaza van a rokonodnak, hogy nem kell ahhoz tökéletes külső, hogy valakibe beleszeressünk. Sőt, lehet valakinek tökéletes külseje, de ha nem szerelemből szeretjük, az se jó.

Kell a szerelem, mert olyan összekötő erő, ha kölcsönös, ami nagyon sok mindenen át tud vinni. Talán elmúlik, talán csak megfakul, ha emlékké válik, akkor is olyan emlék, ami miatt nem hajítod el a másikat az első problémánál, hanem küzdesz érte.

Olyan ez, mint amikor gyereked van, akiből aztán kamasz lesz. Az a gyönyörű, bájos, kedves kicsi gyerek már nincs sehol, és számodra mégis a legszebb, a legfontosabb marad, mert hozzákötődtél.

A szerelem így köt össze annyira a másikkal, hogy kibírj mellette, vele sok mindent. Kell ez a kötődés. Enélkül csak az lesz, hogy együtt leszel valakivel, mert már ideje, legalábbis azt mondják, meg aztán jó dolog a szex...Aztán egyszer csak szerelmes leszel és dobod őt.

Én azt mondom, kell az az őrült szerelem ahhoz, hogy később legyen mire visszaemlékezni. És igenis létezik, csak nehéz kivárni és sokan inkább beletörődnek abba, hogy nekik csak egy olyan jutott, akibe nem tudnak szerelmesek lenni.

Én is azt mondtam egy csalódás után, hogy többé már nem várok a szerelemre. 26 voltam, egy srác nagyon tepert. Beletörődtem, hogy ő lesz a párom. Szerettem is mint embert. De nagyon boldogtalan voltam vele és undorodtam a szextől.

Aztán 29 voltam, amikor életemben először átéltem a viszonzott szerelmet valaki mással. Azóta tudom, hogy létezik. Nem hiszek a rózsaszín álmokban, nem hiszem hogy örökké boldogok leszünk. De azt tudom, hogy volt egy őrületes évünk, amit már soha senki nem vehet el tőlünk, mert átéltük. És azóta jött sok-sok kiábrándít dolog, de még mindig olyan szinten összeköt minket az a kezdeti nagy őrület, hogy át tudtunk vészelni együtt sok nehézséget. Nem érdekből, nem azért, mert már nem lehet elválni gyerek, stb. miatt. Hanem mert szeretjük egymást.

Még abban se hiszek, hogy sosem csalhat meg. Csak azt tudom, milyen boldogtalan voltam szerelem nélkül. Még a legszebb percekben is volt egy erős hiányérzetem.

A kölcsönös szerelem nagyon ritka. De én már nem adnám alább.

2011. aug. 4. 01:47
 20/24 anonim válasza:

"Én szeretek választani, vagy el sem tudom képzelni, hogy olyannal jöjjek össze aki nem fog meg elsőre."

"Most ez olyan dolog, hogy nekem is tetszett már csúnya pasi, de ő csak azután tetszett, hogy megismertem és megtudtam milyen jó ember. És a mai napig elfogadnám még úgy is hogy nem jóképű. Mert nekem nem is az számít hogy jóképű legyen, hanem legyen benne valami olyan ami vonz. Ha nem érzem a vonzalmat akkor nem érdekel.."

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de most akkor azért nem jöttél össze a csúnya pasival, mert nem fogott meg elsőre, hanem csak később, mikor megismerted? Vagy hogyan van ez most? Meg azt írod, hogy a mai napig elfogadnád, még úgy is, hogy nem jóképű. Akkor miért is nincsen barátod?

Tényleg nem tolakodásnak szánom, csak ha már elolvastam akkor érdekel :)

2011. aug. 4. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!