Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság lemondani? (Kérdésed...

Bunkóság lemondani? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szóval két hét múlva lagziba megyünk! Annyi a gond,hogy én babát várok! 6. hónapban vagyok!

Nemrég voltunk szintén egyben. Hát..! Mindenki ugye iszik, meg van a hangulatuk. Nekem annyira nem volt. A lábam fájt, táncolni kettőt tudtam kötelességből a férjemmel. Sokat ültem egyedül az asztalnál, mert a társaság ugye táncolt, kint cigizett, bárpultnál iszogatott. Ráadásul nagyon fáj már most a farokcsontom. Most is előjött, az utolsó két órában ültem-álltam felváltva annyira fájt.

Amikor mondtam,hogy megyek, alig tudtak taxit keríteni nekem. Ráadásul egy baráti párnál szálltunk meg, alig tudtam a kulcsukkal bemenni, nem akart nyílni az ajtó stb.

Most lesz ugye még egy lagzi. Őszintén megmondom egy porcikám sem kívánja megint ezt az estét.

Nagyon bunkó lennék,ha rosszullétre hivatkozva csak a férjem küldeném el?

2011. aug. 3. 13:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
80%
A bunk.óparaszt szántóföldes válaszoló fogadjunk, hogy férfi. A legjobb, mikor a nagypofájú férfiak ugatnak arról, hogy egy nőnek hogy kell éreznie magát a terhesség alatt. És ha nem dolgozik, akkor mi van? Közöd? Máskor meg azért rinyáltok habzó szájjal, mint a veszett kutya, hogy miért nem szülnek a nők.
2011. aug. 3. 14:27
 32/40 A kérdező kommentje:

Köszi! Hát igen, sokan tényleg nagyon okosak tudnak lenni!

Egyébként megsúgom a drága válaszolónak,hogy a semmiből nő létemre húztam fel egy csapágy-szerszám boltot, ahol a munkám elején naponta elég nehéz bronzrudakat emelgettem, meg 100-150 kg csavart pakoltam ki naponta!

Most már vezetőként, főleg ülő munkát végzek, de nem is tudnám babásan végezni, amit régen!

Lehet,hogy a kedves Úriember nem dolgozott annyit soha!:)

2011. aug. 3. 14:31
 33/40 anonim ***** válasza:
81%
Abban igaza van, hogy sokan betegségnek tekintik a terhességet, stb., na de ez rád nem igaz. Nem tehetsz sem a vizesedésről sem a fájdalomról, szóval baromira nincs igaza a válaszolónak. Egyébként is, csak egy lagzit mondanál le, nem csengetnél ágyban fekve a konyhában reggelit készítő férjednek, hogy haladjon már :D
2011. aug. 3. 14:31
 34/40 A kérdező kommentje:
Ez aranyos volt!:))
2011. aug. 3. 14:32
 35/40 anonim ***** válasza:
81%
Csak elképzeltem a jelenetet :D De most megyek, mert most látom az ablakon, hogy egy félelmetesen jó pasi jött hozzánk :D
2011. aug. 3. 14:34
 36/40 anonim ***** válasza:

A legjobb barátaink esküvője volt mikor én 7hónapos terhes voltam.előtte egy héttel volt az unokatesóm esküvője.Gondolhatod menyire élveztem a szitut.

a lagzi 70km re volt tőllünk.Mi is gondolkoztunk mindenféle kifogáson de aztán mégis elmentünk.Ott voltunk a vacsorán,majd odamentünk a párhoz megmondtuk mi a szitu megköszöntük a meghivást és hazajöttünk.

nem tudom megoldhato lenne nalatok ez a dolog.Én elmennék a helyedben aztán lelépnék.

2011. aug. 3. 15:19
 37/40 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát én egyedül el tudok jönni a szertartás után! Csak mondom, akkor meg kuksolok egyedül egy üres lakásban reggelig. Ezért nem tudom van-e értelme oda utaznom egyáltalán!

2011. aug. 3. 15:22
 38/40 anonim ***** válasza:
6%
Na ez már a szánalmas hiszti kategória. Most, hogy jön ide, hogy neked milyen vállalkozásod van? Ki a fenét érdekel ez? Kérdeztél, mi meg válaszoltunk. Nem kell egyet értened senkivel se!
2011. aug. 3. 17:16
 39/40 anonim ***** válasza:
Valaki ma csalánra pisilt :D
2011. aug. 3. 20:10
 40/40 A kérdező kommentje:

Azt hiszem itt egyedül te vagy hisztis. Ami kicsit gáz férfi létedre!:)

A munkámat azért írtam el, mert feltételezted,hogy nem dolgoztam és,hogy nyím-nyám vagyok. Erre leírtam,hogy nem is olyan régen még nehezebb fizikai munkát végeztem,mint mondjuk te az iskolapadban!:)

2011. aug. 4. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!