Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság lemondani? (Kérdésed...

Bunkóság lemondani? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szóval két hét múlva lagziba megyünk! Annyi a gond,hogy én babát várok! 6. hónapban vagyok!

Nemrég voltunk szintén egyben. Hát..! Mindenki ugye iszik, meg van a hangulatuk. Nekem annyira nem volt. A lábam fájt, táncolni kettőt tudtam kötelességből a férjemmel. Sokat ültem egyedül az asztalnál, mert a társaság ugye táncolt, kint cigizett, bárpultnál iszogatott. Ráadásul nagyon fáj már most a farokcsontom. Most is előjött, az utolsó két órában ültem-álltam felváltva annyira fájt.

Amikor mondtam,hogy megyek, alig tudtak taxit keríteni nekem. Ráadásul egy baráti párnál szálltunk meg, alig tudtam a kulcsukkal bemenni, nem akart nyílni az ajtó stb.

Most lesz ugye még egy lagzi. Őszintén megmondom egy porcikám sem kívánja megint ezt az estét.

Nagyon bunkó lennék,ha rosszullétre hivatkozva csak a férjem küldeném el?

2011. aug. 3. 13:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
huhh, szerintem nem lenne bunkóság, főleg hogy megy a férjed, csak szólj előre nekik, és mond meg hogy miért STB
2011. aug. 3. 13:29
 12/40 anonim ***** válasza:
nem
2011. aug. 3. 13:30
 13/40 anonim ***** válasza:
"Ergo este 7.-től ülhetnék ott egyedül!:)" tudnál olvasni egy jó könyvet pl :D
2011. aug. 3. 13:37
 14/40 anonim ***** válasza:
52%

Úristen! Egyrészt ne menjen egyedül a férjed...! Másrészt nem hiszem el, hogy ilyen hisztisek a terhesek, egy szertartást miért nem lehet végigülni, utána kajáltok még maradtok egy kicsit és utána hazamentek. Ezt nem lehet kibírni? Szerintem a ti esküvőtökön is voltak olyanok, akik akkor voltak terhesek... gondolom ők is elmentek, és nem voltak olyan bunkók, mint te most akarsz lenni... Ha most így kezded, szerintem 9 hónapig nem is mész sehova, mert pl. a hajad fog fájni...

Mondjuk attól is függ, hogy kid a házasodó pár..

2011. aug. 3. 13:38
 15/40 anonim ***** válasza:
25%

Őszintén, ki nem sz*rja le, hogy mit gondol a vendéglátó?

Nem mész el és kész. Azt gondol amit akar.

2011. aug. 3. 13:42
 16/40 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Ha nem jól értelmezted volna már 6 HÓNAPOS vagyok, ergo 9 hónapig nem szeretnék még terhes lenni!

Eddig nem volt gond, mentem, ahova tudtam, csak nem tudom voltál-e már terhes (gondolom nem), és nem hiszem,hogy tudod, milyen az, amikor úgy fáj a segged,hogy ülni nem tudsz, de egy lagzin,ahol nem táncolsz, mást nem nagyon tudsz csinálni.

A férjemet meg nem rángatnám el csak azért a lagziról,mert én terhes vagyok. Mulasson csak, érezze jól magát.

És sajnos nem otthon lesz, ahogy írtam is, mert akkor gondom nem lenne. Egy üres lakásban vagyunk elszállásolva!

2011. aug. 3. 13:43
 17/40 anonim ***** válasza:
szerintem vagy a férjed megérti a dolgot és távoztok vacsora után, vagy ha nem, akkor tényleg menjen egyedül.
2011. aug. 3. 13:45
 18/40 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor szerintem elküldöm inkább egyedül! Tényleg nem akarom,hogy eljöjjön a barátja lagzijáról miattam!

2011. aug. 3. 13:48
 19/40 anonim ***** válasza:
16%

érdekes, a Húgom most volt moziban 2,5 órát ült, pedig már 6 hónapos bőven elmúlt

azért kíváncsi lennék rá, hogy hogy lett egy természetes állapotból betegség az utóbbi főleg 40-50 év alatt...régen a szántóföldről vagy a gyárból mentek szülni a nők, anyám 33 éve kerékpárral ment a kórházba, úgy hogy már elfojt a magzatvize ...

dolgozni sem dolgozol már, ugye?

2011. aug. 3. 13:51
 20/40 anonim ***** válasza:
29%
* elfolyt
2011. aug. 3. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!