Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság lemondani? (Kérdésed...

Bunkóság lemondani? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szóval két hét múlva lagziba megyünk! Annyi a gond,hogy én babát várok! 6. hónapban vagyok!

Nemrég voltunk szintén egyben. Hát..! Mindenki ugye iszik, meg van a hangulatuk. Nekem annyira nem volt. A lábam fájt, táncolni kettőt tudtam kötelességből a férjemmel. Sokat ültem egyedül az asztalnál, mert a társaság ugye táncolt, kint cigizett, bárpultnál iszogatott. Ráadásul nagyon fáj már most a farokcsontom. Most is előjött, az utolsó két órában ültem-álltam felváltva annyira fájt.

Amikor mondtam,hogy megyek, alig tudtak taxit keríteni nekem. Ráadásul egy baráti párnál szálltunk meg, alig tudtam a kulcsukkal bemenni, nem akart nyílni az ajtó stb.

Most lesz ugye még egy lagzi. Őszintén megmondom egy porcikám sem kívánja megint ezt az estét.

Nagyon bunkó lennék,ha rosszullétre hivatkozva csak a férjem küldeném el?

2011. aug. 3. 13:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem érzed jól magad akkor ne menj és nem bunkóság.Bár nővérem 5 hónapos volt amikor az esküvője volt és így is jól bírta,pedig alapból túlsúlyos volt+a gyerek a hasába.Táncolt is meg ilyenek.
2011. aug. 3. 13:54
 22/40 A kérdező kommentje:

De dolgozom! És sajnos azt is elég nehezen, mert ülök elég sokat és sokszor már annyira fáj a farokcsontom,hogy sírnék.

De a kérdés nem ez volt! Két és fél órás mozi? Azért na hasonlítsuk már össze egy mozit,ahol filmet NÉZEL, azzal,hogy ülsz 4-5 órát szinte egyedül egy asztalnál és nézed, ahogy mások mulatnak!

De ezek szerint bejött, de nem voltál még terhes!

Igen, régen kimentek a szántóföldre,mert muszáj volt. Nekem meg tanulni volt muszáj,hogy ne a földön dolgozzak! De ez már tényleg nagyon más téma!

Magyarázkodjak egy olyan embernek,akinek fingja sincs, milyen egy terhesség?

2011. aug. 3. 13:55
 23/40 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó! Sajnos tényleg rosszul bírom. Egy hónapja még nem volt gondom, koncerten is voltam!:) Csak, nagyon vizesedik a lábam, meg fáj, de a legrosszabb ez a farokcsont fájdalom!

Ha tudnék táncolni, eltelne az este, de sajnos két tánc után úgy bedagadt most is a lábam,hogy le kellett vennem a cipőmet!:)

2011. aug. 3. 13:58
 24/40 anonim ***** válasza:

Erre a fájdalomre mit mondott a doki? Nem lehet tenni ellene valami? Speckó torna, melegítés, miegymás?

Rossz lehet ...

2011. aug. 3. 14:03
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a legjobb, ha megmondod nekik az igazat, ha olyanok, akkor hidd el meg fogják érteni.

És egy-két szót még hozzétennék: ha valaki még nem szült gyereket, ne oktasson ki másokat (ez nekem is szól:D), hiszen ez nem arra megy, hogy "ne már nincs kedvem menni", mert elég nehéz kibirni egy nagy pocakkal egy esküvöt, és főleg 6 hónaposan. Ugyhogy ez van, ha nem értik meg, hogy miért nem mész, hát akkor ennyi, hiszen fontosabb a te és a babád egészsége.Küld a férjed egyedül, ő meg elmagyarázza mi a szitu (te majd bepótolod:D).

Amugy boldog babavárást, és egészséges kisbabát!:)

Nem akarok tolakodó lenni, de kislány vagy kisfiú lesz, bocs hogy kérdem!

Szép napot nektek!

Üdv!

2011. aug. 3. 14:03
 26/40 A kérdező kommentje:

Köszi!

De kérdeztem két dokit is erről, azt mondták,hogy ez vele jár, mindenkinek más "tünete" van. Én pl. nem voltam soha rosszul, de ez a fájdalom meg meg van! Nem tudnak vele mit csinálni!

Alapból szeretem a lagzikat. Sőt én még józanul is el tudok táncikálni, de akárhogy akartam most a lagzin nem ment.

Néha szánalomból odajött az asztalhoz egy-két barát, de nekik nem az a dolguk,hogy engem szórakoztassanak!

Kisfiú lesz!:)))

2011. aug. 3. 14:07
 27/40 anonim ***** válasza:
80%

14:03 vagyok!

Régen kimentek a szántóföldre, mert muszály volt, és az az igazság, hogy jobban is birták, mint most.

Amugy minden terhesség más, és másképp éli meg egy anya, nem lehet senkiét összehasonlítani a máséval!

2011. aug. 3. 14:09
 28/40 anonim ***** válasza:

14:03 vagyok.

Gratulálok a kisfiúhoz!:)

2011. aug. 3. 14:11
 29/40 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, én is imádom, amikor valaki megmondja,hogy hogy kellene magam érzeni. Mindenki más, két terhesség sem ugyanaz.

Én pl. egy éve még csak megfázva sem voltam. A férjem meg két hónap alatt másodszorra beteg. Pedig jobb fizikuma van,mint nekem!:) Én sem gondoltam pl. azt sem,hogy ilyen korán már vizesedni fogok!

De a válaszoló gondolom férfi. Legalább is a stílusa alapján erre következtetek! Ha nő, akkor az már régen rossz!:)))

2011. aug. 3. 14:21
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha elmondod az igazat, akkor nem fognak haragudni.

Én 32 hetesen voltam esküvőn, és már előre meg volt beszélve, hogy maradok, amíg jólesik.

Aztán hajnali 4-ig bírtam, akkor is csak azért léptem le, mert elfáradtam, a lábam csak másnap éreztem picit.

Cserébe viszont nekem rendszeresen voltak rosszulléteim, pedig már harmadszor vártam babá(ka)t.

2011. aug. 3. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!