Bunkóság lemondani? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szóval két hét múlva lagziba megyünk! Annyi a gond,hogy én babát várok! 6. hónapban vagyok!
Nemrég voltunk szintén egyben. Hát..! Mindenki ugye iszik, meg van a hangulatuk. Nekem annyira nem volt. A lábam fájt, táncolni kettőt tudtam kötelességből a férjemmel. Sokat ültem egyedül az asztalnál, mert a társaság ugye táncolt, kint cigizett, bárpultnál iszogatott. Ráadásul nagyon fáj már most a farokcsontom. Most is előjött, az utolsó két órában ültem-álltam felváltva annyira fájt.
Amikor mondtam,hogy megyek, alig tudtak taxit keríteni nekem. Ráadásul egy baráti párnál szálltunk meg, alig tudtam a kulcsukkal bemenni, nem akart nyílni az ajtó stb.
Most lesz ugye még egy lagzi. Őszintén megmondom egy porcikám sem kívánja megint ezt az estét.
Nagyon bunkó lennék,ha rosszullétre hivatkozva csak a férjem küldeném el?
De dolgozom! És sajnos azt is elég nehezen, mert ülök elég sokat és sokszor már annyira fáj a farokcsontom,hogy sírnék.
De a kérdés nem ez volt! Két és fél órás mozi? Azért na hasonlítsuk már össze egy mozit,ahol filmet NÉZEL, azzal,hogy ülsz 4-5 órát szinte egyedül egy asztalnál és nézed, ahogy mások mulatnak!
De ezek szerint bejött, de nem voltál még terhes!
Igen, régen kimentek a szántóföldre,mert muszáj volt. Nekem meg tanulni volt muszáj,hogy ne a földön dolgozzak! De ez már tényleg nagyon más téma!
Magyarázkodjak egy olyan embernek,akinek fingja sincs, milyen egy terhesség?
Köszi utolsó! Sajnos tényleg rosszul bírom. Egy hónapja még nem volt gondom, koncerten is voltam!:) Csak, nagyon vizesedik a lábam, meg fáj, de a legrosszabb ez a farokcsont fájdalom!
Ha tudnék táncolni, eltelne az este, de sajnos két tánc után úgy bedagadt most is a lábam,hogy le kellett vennem a cipőmet!:)
Erre a fájdalomre mit mondott a doki? Nem lehet tenni ellene valami? Speckó torna, melegítés, miegymás?
Rossz lehet ...
Szerintem az a legjobb, ha megmondod nekik az igazat, ha olyanok, akkor hidd el meg fogják érteni.
És egy-két szót még hozzétennék: ha valaki még nem szült gyereket, ne oktasson ki másokat (ez nekem is szól:D), hiszen ez nem arra megy, hogy "ne már nincs kedvem menni", mert elég nehéz kibirni egy nagy pocakkal egy esküvöt, és főleg 6 hónaposan. Ugyhogy ez van, ha nem értik meg, hogy miért nem mész, hát akkor ennyi, hiszen fontosabb a te és a babád egészsége.Küld a férjed egyedül, ő meg elmagyarázza mi a szitu (te majd bepótolod:D).
Amugy boldog babavárást, és egészséges kisbabát!:)
Nem akarok tolakodó lenni, de kislány vagy kisfiú lesz, bocs hogy kérdem!
Szép napot nektek!
Üdv!
Köszi!
De kérdeztem két dokit is erről, azt mondták,hogy ez vele jár, mindenkinek más "tünete" van. Én pl. nem voltam soha rosszul, de ez a fájdalom meg meg van! Nem tudnak vele mit csinálni!
Alapból szeretem a lagzikat. Sőt én még józanul is el tudok táncikálni, de akárhogy akartam most a lagzin nem ment.
Néha szánalomból odajött az asztalhoz egy-két barát, de nekik nem az a dolguk,hogy engem szórakoztassanak!
Kisfiú lesz!:)))
14:03 vagyok!
Régen kimentek a szántóföldre, mert muszály volt, és az az igazság, hogy jobban is birták, mint most.
Amugy minden terhesség más, és másképp éli meg egy anya, nem lehet senkiét összehasonlítani a máséval!
14:03 vagyok.
Gratulálok a kisfiúhoz!:)
Köszi!
Igen, én is imádom, amikor valaki megmondja,hogy hogy kellene magam érzeni. Mindenki más, két terhesség sem ugyanaz.
Én pl. egy éve még csak megfázva sem voltam. A férjem meg két hónap alatt másodszorra beteg. Pedig jobb fizikuma van,mint nekem!:) Én sem gondoltam pl. azt sem,hogy ilyen korán már vizesedni fogok!
De a válaszoló gondolom férfi. Legalább is a stílusa alapján erre következtetek! Ha nő, akkor az már régen rossz!:)))
Szerintem, ha elmondod az igazat, akkor nem fognak haragudni.
Én 32 hetesen voltam esküvőn, és már előre meg volt beszélve, hogy maradok, amíg jólesik.
Aztán hajnali 4-ig bírtam, akkor is csak azért léptem le, mert elfáradtam, a lábam csak másnap éreztem picit.
Cserébe viszont nekem rendszeresen voltak rosszulléteim, pedig már harmadszor vártam babá(ka)t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!