Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám terhes, aki volt...

Anyukám terhes, aki volt hasonló, vagy ilyen helyzetben, hogy bírkózik meg a dologgal? Hogyan fogja fel?

Figyelt kérdés

Anyukám terhes, és aggódom, hogy a kapcsulatunk tönkre fog menni. Egyedül álló anyuka, nincs aki támogassa, a baba apukája nem szerepel, és nem is fog szerepelni az életünkben.. Nagyon drága az iskoláztatása a tesómnak, nekem, és önmagának, mert még egyetemre is jár.

Én nagyon szeretnék neki segíteni, de nem fogom hagyni, hogy a tanulmányaim rovására menjen. Ez lehet, hogy egoista dolog, de nem akarom miatta elrontani az én életemet. Mióta tudjuk, hogy terhes, azóta aggaszt a dolog. Sokszor beszéltünk már erről, és azt mondta, hogy nem kell aggódnom, ő ugyan úgy fog szeretni engem, minket, ugyan úgy fog foglalkozni velem, velünk, tehát ugyan úgy lesz minden mint eddig, csak egy emberrel többen leszünk.

Néha kétségbe esek, a baba pont suli elejére várható.

Normális hogy félek, és hogy ilyeneket gondolok?

Aki ilyen helyzetben van, vagy hasonló helyzetben, ő hogy fogadta el a dolgot, és hogy tett, hogy mindenkinek jó legyen, ne bántson meg senkit?

16/L

2011. aug. 3. 00:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14%
Szegény pici 16 éves kislány, nem fogja megkapni anyucitól a legújabb Anroidos mobilt meg Ipodot mert kell majd a pénz pelenkára...
2011. aug. 3. 17:28
 22/25 anonim ***** válasza:
14%
Hmmm elárulná az a paraszt aki lepontozott engem, illetve egy másik válaszolót, aki azt írta, h van jóval kisebb tesója, és nem nagy cucc rá vigyázni, plusz az embernek a testvér fontos, és így tovább, mégis mi a büdös francért pontozgat lefelé??? Az a baj, h imádom az öcsémet? V h sokat foglalkoztam vele? V mégis, mi? Könyörgöm, akkora suttyók vannak itt!
2011. aug. 3. 19:07
 23/25 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj hogy nem tudsz magadtól elvonatkoztatni. Ha neked nem okoz gondot akkor mindenki más akinek igen, az biztos csak rossz, gonosz dög lehet aki hazudik? Mindenki másmilyen! Lehet, hogy valaki igenis nehezebben tanul úgy. Én pl olvasni sem tudok rendesen ha beszélnek mellettem (és az még nem is babaordítás és tanulás...). Szerencsétlen lányt mindenki csak leszólja amikor teljesen értelmes és aggódó, nem egy hisztis tini csak fél, sehol nem írta hogy utálná a gyereket. De persze ti biztos tökéletesek voltatok mindig.

Azt sem értem, hogyha az anya szemszögéből nézzük akkor rögtön jön mindenki, hogy jaj de milyen borzasztó nehéz gyereket nevelni, éjszakázni stb. Amikor 1, az anya szervezete felnőtt nem fejlődésben lévő tini 2 minden tiszteletem de ha szerencsés akkor tényleg nincs más dolga mint a gydereket és az otthont ellátni. De ha egy kamasz szemszögéből akkor minden gyerekjáték, a feltehetőleg évekig tartó éjszakai nemalvás, bébiszitterkés semmi és természetesen tiszta gáz, ha egy csecsemő mellett nem szerez meg 2 diplomát kitűnő bizonyítvánnyal mert olyan könnyű ez? Érdekes gondolkodás. Úgy hívják, hogy "hogyan fordítsunk minden mondanivalót a saját javunkra".

2011. aug. 3. 19:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem neked írtam, mert én pont azt mondtam, h a tesó jó, de a gyerek eltartása az anya feladata, és ha tanulnia kell, mondja, h tanulnia kell. Továbbá, h a tesó jó dolog. És a szittelés...hát az tényleg nem nagy cucc!

Szóval utolsó, sztem ezt nem nekem címezted :)

2011. aug. 3. 19:54
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem, általánosságban írtam.
2011. aug. 3. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!