Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bezártam a bnőmet a WCbe egy...

Bezártam a bnőmet a WCbe egy negyed órára ez tényleg olyan szörnyű h ez miatt le kell hordani engem a szüleinek mindennek?

Figyelt kérdés

Kicsit neurotikus tipus :P Na mind1 am szeretem meg minden csak vagy 1 hete rájött a hisztiroham és én meg bezártam a wcbe h gondolkozzon ott a sötétben magán meg nyugodjon le... na mindegy a lényeg h nem is neki van a baja evvel hanem megtudták vhogy a szülei és most olyanokat mondogatnak (főleg a faterja) h engem fel fog jelenteni a rendörségen meg h én egy agresszív hülye vok meg mindennek elhord ordibált velem is egy sort h ilyet egy nővel nem csinálunk, pláne nem az ő lányával... Meg h ha mégegyszer bezárom vhova vagy leöntöm egy pohár vízzel (mert olyan is volt 1x) akk eltöri a karom meg ilyeneket mond meg mondja a bnőmnek is a hülyeségeit... sztetek hogy lehetne leállítani?! Ahányszor náluk vunk mindig beszól és hiába mondom neki h az ő kicsi lánya olyankor eszét veszti és nem lehet vele mit csinálni nem érdekli :/ Hogy lehetne beszélnem vele? Jó mondjuk alapból is utál és mindig csak örül ha talál vmit amiért b.sztathat, de most sztetek ez olyan szörnyű dolog amiért ordibálni kell? Őt csak nem zárhatom be a WCbe XD

16/F

2011. aug. 1. 15:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/143 A kérdező kommentje:
am ez igaz h az összes szereplő hülye de körülöttem folyik ez az egész és így azért csak szeretnék vmi megoldást találni...
2011. aug. 1. 15:37
 32/143 anonim ***** válasza:
72%

"Az az egész család tök hülye! " Persze te normális vagy?

Itt már írták páran,,,gondolkodj már,,,

Ha meg elviselhetetlen hisztis p*csa akkor meg hagyd ott!

ne kínozd ,se magad se őt!

2011. aug. 1. 15:37
 33/143 anonim ***** válasza:
72%

15.36-os vagyok. Ha apukának van egy kis esze akkor ezzel a húzásoddal tönkre teheti a fiatalságod.

És szerintem meg fogja tenni.

2011. aug. 1. 15:38
 34/143 anonim ***** válasza:
24%

A válasz megírásának időpontja: ma 15:36

Tökéletesen igazat adok!:)

2011. aug. 1. 15:39
 35/143 anonim ***** válasza:
17%

15:38-as te teljesen elmebeteg vagy. Több okból is. Az egyik az, hogy még ha bírósági ügy is lenne belőle akkor mi lenne? A csaj azt mondja bezárta, a srác meg azt hogy nem. Ennyi. De nem lesz.

A másik hogy nagyon ismered az elfojtott agresszió fogalmát, de akkor a csajra mit mondanál? Mert nekem így hirtelen a pszichopata jutott az eszembe.

2011. aug. 1. 15:41
 36/143 anonim ***** válasza:
85%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:41

Ha jobban gondolkodsz akkor itt a srác a hibás. Ha már a lány ilyet csinál akkor ott kellet volna hagynia már rég. De ezt a kérdező nem tette.

És a másik az hogy nem vagy tisztába a bírósági dolgokkal.

2011. aug. 1. 15:43
 37/143 A kérdező kommentje:

Sztem pont h nem vok agresszív én ilyenkor tök nyugodt vok csak nem tok mást csinálni!

Ő sem pszichopata am csak mondom hülye az egész családja volt kitől tanulnia :S

38/143 anonim ***** válasza:
68%
Ha ezt Velem csináltad volna,miután kijöttem a wc-ből,leakasztottam volna a wc ajtót,és fejeden csaptam volna szét!Igen,bizony vannak ilyen nők mint Én,akik nem hagyják ám magukat terrorizálni!Neked meg k.rva nagy szerencséd van kisöcsi,hogy a barátnőd ilyen szerencsétlen idióta,hogy ezt tűri.
 39/143 anonim ***** válasza:
31%
15:43-as belenyúltál a jóba, ugyanis utolsó éves ügyvéd vagyok és nagyon is jól értek a joghoz engedelmeddel. És abszolút nincs igazad de még csak a leghalványabb fogalmad sincs róla miről beszélsz!
2011. aug. 1. 15:44
 40/143 A kérdező kommentje:
Mondom h nem hagyom ott mert én elfogadom a hibáit meg tom kezelni! Csak a szülei nem fogadnak el engem :/
2011. aug. 1. 15:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!