Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukátokat szeretitek jobban...

Anyukátokat szeretitek jobban vagy apukátokat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 12:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

anya, anya, és ezredszer is ANYA!

apám egész életemben hiányzott, pedig ott ült végig a TV előtt...

2011. aug. 1. 13:40
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt! Anyukámmal közelebbi a kapcsolatom, mindent vele beszélek meg, főleg amióta külön élek! Viszont Apukámat is ugyanúgy szeretem, mivel tudom, hogy mindent amit tett vagy nem tett azt értem és a testvéremért tette! szóval mindkettejüket imádom, és az életemet odaadnám értük! 23/L
2011. aug. 1. 14:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Apámat. Sokkal több mindent tett értem az életben, mint anyám.
2011. aug. 1. 14:50
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok dönteni. Anya mindenért kioktat, sokszor vitatkozunk, amit minden esetben ő kezd. Nem lehet vele beszélni komoly dolgokról, mert nincs bátorságom neki elmondani sok mindent. Viszont nagyon gondoskodó, és jó anya is. Tudom, hogy szeret engem. Apa viszont olyan, mintha a barátom lenne, majdnem mindent elmondok neki, mint egy havernak, bár nagyon ritkán találkozunk, és régen is keveset foglalkozott velem. Nem tudok rá apaként tekinteni, mert nem alakult ki közöttünk az apa-lánya kapcsolat. Rá jobban ütöttem mint anyára, külsőleg, és belsőleg egyaránt, közös az érdeklődésünk, így mindenről tudunk beszélgetni. Szóval nem tudok dönteni. 15/L
2011. aug. 1. 15:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyformán szeretem őket.
2011. aug. 1. 19:59
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem apám igazából nincs, mert 3 éves koromban elköltöztünk tőle. Nevelőapám sincs.

Így nem nehéz választani :)

Anya viszont mindent megtesz értem és a tesómért, felnevelt egyedül, gondoskodik rólunk, mindent megold. Szerintem csodálatos, hogy mindezt egyedül, férfi segítsége nélkül meg tudja csinálni.

2011. aug. 1. 23:10
 27/27 anonim ***** válasza:

Apukámat

26/N

2011. aug. 1. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!