Anyukátokat szeretitek jobban vagy apukátokat?
Igazából egyikel sincs tökéletes kapcsolatom. Amióta eszemet tudom, apuval rengeteget veszekedtem. Ma már olyan a kapcsolat közöttünk, hogy köszönünk egymásnak aztán kész. Vagy veszekedünk. De normális beszélgetés nincs.
Anyuval szintén így vagyok, vele sem tudok miről beszélgetni, de vele legalább nem veszekszem. Csak anyuba azt utálom, hogy ha veszekszek apuval, és tudja hogy nekem van igazam akkor sem áll mellettem, inkább velem veszik össze mint apuval. Én is inkább hálát érzek, azért hogy felneveltek, valamilyen szinten szeretetet is..
Az ilyen kérdések kissé provokatívak,nem rég a kit szeretsz jobban a gyerekedet vagy a férjedet kérdésen sok hülye nő széttépte egymást majdnem,mert volt pár nő aki urambocsá nem a gyerekét mondta.Minősíthetetlen stilús lett a vége,de sajnos egy sima hajmosásos kérdésen képesek az ostoba nőstények egymás torkának ugrani.
És miért kell választani egyformán is lehet szeretni a két szülőt...A gyerekek is folyton sírnak itt a gyakorin hogy a tesót jobban szertik.De ez nem jó.Egyforma mértékkel kell szeretni.Nem rangsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!