Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindent magára önt a férjem!...

Mindent magára önt a férjem! Mit tegyek hogy erről leszokjon? Elhasználja a tusfürdőmet, samponomat És ott telt be a pohár hogy magára öntötte az intim mosakodó gélt is.

Figyelt kérdés
Már elégé idegesítő neki is vannak cuccai.. én sem nyúlok hozzá.. Amúgy 2 éve vagyunk házasok és 1-2 hónapja kezdte használni... Köszönöm a válaszokat! 29N
2011. júl. 31. 19:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ezeknek a pasiknak tényleg mindegy mit kennek magukra. Apum egyszer az öblítőt használta tusfürdőnek :D

Én is biztos ki lennék akadva a helyedben, azt viszont nem tudom hogy lehet megoldani együtt élésnél hogy külön rakjátok a dolgaitokat, mert elég macerás minden fürdés, fogmosás, arckrémezés előtt kivenni a rejtekhelyről a cuccokat. Talán tényleg be kéne nyújtani a számlát neki, fizesse ki ha így elpocsékolja a dolgaidat.

2011. aug. 1. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!