Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindent magára önt a férjem!...

Mindent magára önt a férjem! Mit tegyek hogy erről leszokjon? Elhasználja a tusfürdőmet, samponomat És ott telt be a pohár hogy magára öntötte az intim mosakodó gélt is.

Figyelt kérdés
Már elégé idegesítő neki is vannak cuccai.. én sem nyúlok hozzá.. Amúgy 2 éve vagyunk házasok és 1-2 hónapja kezdte használni... Köszönöm a válaszokat! 29N
2011. júl. 31. 19:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
keverj a sajátodba ételfestéket(amit te használsz persze dugd el jól:)) aztán majd csak néz hogy mitől ilyen zöld a hab: D
2011. júl. 31. 19:26
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem értik meg egyesek, hogy attól még hogy házastársak van olyan, hogy egyes dolgok a feleségé mások pedig a férjé. Főleg, ha intim géllel mos lábat, hát mi ez ha nem pazarlás és ráadásul még ostobaság is.

Én teljesen megértem, hogy idegesítő lehet a kérdező számára, engem is zavarna.

És az volt a kérdés, hogy mit tegyen, hogy erről leszokjon a férj!?!

2011. júl. 31. 19:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem ugyanezt csinálta. Sőt, elkezdte a törülközőmet, fogkefémet is használni. Tényleg bosszantó tud lenni. Azért ennyi önnön intimitás maradjon már meg!

Én annyiszor mondtam nekik, amíg végül megjegyezte. Mikor már kicsit ingerültebben mondtam neki, hogy ne használja, hisz annyiszor kértem már, akkor egy kicsit megsértődött, de végülis lassan leszokott róla.

Szerintem amíg nem esik le neki a tantusz, hogy ez téged téged zavar, addig nem foglalkozik vele. Ő meg azt tartja hülyeségnek, hogy miért ne használhatná. Végülis az is elfogadható.

De ha téged zavar, (engem is), akkor addig kell macerálni, amíg komolyan veszi.

Nincs jobb ötletem, nekem így bejött.

2011. júl. 31. 19:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem bonyolult a megoldás. Gondolom azért használja azt, mert kéznél van. Hát amit nem akarsz, hogy használjon, azt tedd a szekrénybe, az övét meg hagyd elöl. Ennyi.
2011. júl. 31. 19:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogos a kiakadás. Egyrészt az ember azért választ magának saját tisztálkodó szereket, mert azokat szeretné használni. Másrészt, aki vaktában önti, fújja ezeket a cuccokat, lehet hogy teljesen értelmetlenül elpocsékol valami drága dolgot. Jó, hogy nem a szőrtelenítőddel mosott hajat.:-)) Bár akkor biztosan leszokna egy életre a te holmidról.

Ha meg tudod oldani, tedd a saját holmidat valami pofás kis dobozba, kosárba. És tényleg mutasd meg a férjednek, hogy ami abban van, az a tiéd. Ne nyúljon hozzá, és ne használja. Cserében te sem teszed az övével.

2011. júl. 31. 19:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Múltkor is magára öntötte az 1500ft-os sampont mintha víz lenne... Már én is szóltam rá idegesen.. Szerintem neki sem tetszene ha kiönteném a samponját..
2011. júl. 31. 19:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Na de amikor megláttam hogy a lábára öntötte az intim gélt kiakadtam nem tudtam miért fogy el ilyen hamar..
2011. júl. 31. 19:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy olyan b.zis a női illat egy férfin.
2011. júl. 31. 19:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, tegyél ki egy szappant. Azzal gyakorlatilag lehetetlen pazarolni. És végül is erre való, nem? Mármint mosakodásra. Sokkal gazdaságosabb megoldás. Ami meg drága, spórolsz vele, azt tedd el, hogy ne legyen neki kéznél.
2011. júl. 31. 20:33
 20/21 anonim ***** válasza:
92%

Enyém is ezt csinálta...

nekem egy 300milis tusfürdő elég sokáig,ő 3 alkalommal magára boritja...

igy neki olcsóbbat (nem gagyit,csak márkátlant)veszek

Nekem vannak mindenféle testradirjaim,ami messziről tusfürdőnek néz ki,annak meg elég drága...

mondogattam neki szépen csunyán hogy hagyja már békén az én dolgaimat,van neki saját,nem hatotta meg...

aztán hagytam,2 hónapig használhatott ami épp tetszett neki,én meg összeirtam...(a 6ezres szemránckrémem is egyszerre az arcára és mellkasára kente)

elétettem a cetlit,és abban a hónapban már benzinre nem költhetett,járt busszal...

azóta nézi hogy mit használ...

2011. júl. 31. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!