Mi a boldogság titka?
Figyelt kérdés
Ezt értem szerelemre, munkára, emberi kapcsolatokra, mindenre ami az élet. Sajnos eléggé pesszimista ember vagyok, mindenben a rosszat látom, igaz nincs is valami jó életem. Boldogtalan vagyok, de tudom hogy erről én is tehetek. Gyakran van rossz kedvem, hangulatingadozásaim, szeretnék boldogabb lenni, más világnézettel, de annyi emberben csalódtam már és még most is vannak olyanok akik megkeserítik az életemet. Hogyan legyen jobb az élet?2011. júl. 31. 09:47
21/23 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-31 10:13
A Titok Rhonda Byrne konyve. Erdemes elolvasni ezt is, meg Az Ero- t is.
22/23 anonim válasza:
08-06 18:02
Köszönöm! :)
07-31 10:45
Részben igen.. :) Nekem egy olyan könyvem van, amit Og Mandino írt Napoleon Hill nyomán.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!