Van itt olyan, aki egyedül (társ nélkül) is jól tudja érezni magát? Ha igen, mi a titka?
Semmiért nem adnám a páromat és a gyerekeket, de előtte évekig nagyon jól elvoltam egyedül.
Tanultam, dolgoztam, utaztam, építettem a karrieremet.
Nekem jobb lenne társsal, de csak azért, hogy ne legyek egyedül, nem akarok valakivel lenni. De, így meg nem tudom jól érezni magam a bőrömben. Ezért kértem ötleteket...:)
Másodiknak gratulálok a családhoz.:)
Amikor még nem voltam szerelmes és nem is volt olyan, akibe bele tudtam volna szeretni, akkor szuperül éreztem magam egyedül. Jó kis társaság volt a munkahelyemet, úgyhogy ott is jól éreztem magam, otthon meg mindig kitaláltam valamit, szerettem (még most is szeretek) olvasni, verseket írni, rajzolni, netezni, főzni, kertészkedni, kézimunkázni, voltak kisállataim, ha meg meguntam otthon, akkor a barátnőkkel elmentem valahova szórakozni, vagy csak beszélgetni.
De amint beleszerettem valakibe már egyáltalán nem volt olyan jó egyedül. Nekem ez volt a "titka", addig jól éreztem magam egyedül, amíg nem volt, akivel még jobban éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!