Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki egyedül...

Van itt olyan, aki egyedül (társ nélkül) is jól tudja érezni magát? Ha igen, mi a titka?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
a mostani kapcsolatom elott masfel evig egyedul voltam. eletem legjobb idoszaka volt. a magam ura voltam vegre magamra talaltam sokat jartam el a barataimmal,flortoltem buliztam. most mar kapcsolatban vagyok es nagyon jo de neha nosztalgiazva nezek vissza arra az idoszakra.szerintem kellenek egyedulletes idoszakok.
2011. aug. 31. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem magamat, így nem gond egyedül lennem sem. Hiszek magamban, és hogy ha egyedül is vagyok, az építő jellegű. Egyébként egy kapcsolaton belül is igénylem a magányt, de gondolom ez egyéni,sőt biztos.
2011. aug. 31. 21:42
 13/17 valasz88 ***** válasza:
100%
szeresd magad. ennyit a titok. nem kell lenni feltétlen valakivel... akkor legyen társad, ha tényleg megtaláltad benne a partnered, amúgy kiválóan el lehet lenni "egyedül" (mert ugye a barátai miatt sosincs egyedül senki)...
2011. aug. 31. 23:37
 14/17 anonim ***** válasza:

A titok, hogy van akinek ilyen, van akinek olyan a beállítottsága.

Amúgy az is nagyon fontos, hogy ki legél békülve saját magaddal.

2011. szept. 1. 11:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Kibékülni magammal? Na, az nem lesz egyszerű...:S
2011. szept. 1. 11:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Akiknek vannak barátaik, vagy a szüleikkel élnek, megvannak társ nélkül, mert igazából nincsenek egyedül. Aki már külön él, távol a barátoktól, az meg nem, és nem is lesz. Kell a társaság, ha párunk nincs is, társaság nélkül bedilizik az ember. Keresni kell, hátha, nem próbálkozni megszokni a lehetetlent.
2011. szept. 1. 11:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Szülőkkel élek, és barátaim is vannak... De, nem lóghatok folyton velük, hétvégenként néha tal., és annyi.
2011. szept. 1. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!