Mi a boldogság titka?
10:22
Ilyen hozzáállással pl. tényleg pontosan ezt fogod kapni.
10:00
Az nem Napolen Hill könyve?
Az, hogy minden reggel úgy kelek fel, hogy van célom az életben. Van egy munkám, amiben sikeresnek érzem magam tanulásban is lehet sikeres valaki). Várom a kislányomat, és izgatott vagyok. Amikor munkaidő végén úgy érzem, szabad vagyok, letudtam a kötelességem. Amikor a férjem jóízűen megeszi a főztömet, amikor megsimogatja a hasamat, és azt mondja, szép vagyok. Amikor anyával elmegyünk kávézni, és elmesélni, milyen napja volt. Amikor a boltban tudok spórolni valamin.
Sok-sok apróság, ami körüllengi a mindennapjainkat, csak vegyük észre ezeket! :)
11:24
Én valahogy nem úgy olvastam, hogy azt írtad volna, hogy néha.
Néha elkeseredni valamin más, mint néha boldognak lenni.
Isten teremtette az embert, hogy Vele éljen harmóniában, boldogságban-olyan Ő, mint egy épületben a szegletkő.
Ha Őt bármilyen tekintetben kihagyod, akkor nem lehetsz boldog sem siker, sem titok filmekkel, sem magadban-, vagy világban bízással. Eddig még senkinek nem sikerült.
Meg kellene békülnöd Istennel, az Ő fiában, Jézus Krisztusban- más lehetőség nincs.
Véleményem szerint az élet egyetlen célja a boldogság elérése. Egy dolog van, amit meg kell tenned. Tisztulj meg.
Találd meg önmagad.
A legtöbb ember nem ismeri önmagát...
...akkor hogy akarja elérni az igaz vágyait, ami boldoggá teszi őt???
Személy szerint...pár évvel ezelőtt egy pesszimista, m akacs, önző, beképzelt liba voltam. :)
És a szüleimnek köszönhetően megváltoztam.
Rengeteg tanítást kaptam tőlük, ők olyan emberektől, mint Louis L. Hay, Balogh Béla, Villás Béla, Berentei Ági kapták meg azt, ami által elindultunk a boldogság elérése felé.
A kérdésedre a választ évek alatt tudod majd meg.
Lehetetlen egy ilyen helyen üzenetben leírni. Ajánlom Neked, hogy olvass könyveket az előbb említett szerzőktől.
Ha azokat nem érzed magadénak, még nem készültél fel arra, hogy befogadd az ilyesfajta tanítást. De kérlek ne add fel.
Az élet egy csoda. Olyan áldás, amelynek minden cseppjét élvezni kell!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!