Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a boldogság titka?

Mi a boldogság titka?

Figyelt kérdés
Ezt értem szerelemre, munkára, emberi kapcsolatokra, mindenre ami az élet. Sajnos eléggé pesszimista ember vagyok, mindenben a rosszat látom, igaz nincs is valami jó életem. Boldogtalan vagyok, de tudom hogy erről én is tehetek. Gyakran van rossz kedvem, hangulatingadozásaim, szeretnék boldogabb lenni, más világnézettel, de annyi emberben csalódtam már és még most is vannak olyanok akik megkeserítik az életemet. Hogyan legyen jobb az élet?
2011. júl. 31. 09:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

10:22

Ilyen hozzáállással pl. tényleg pontosan ezt fogod kapni.

2011. júl. 31. 10:43
 12/23 anonim ***** válasza:

10:00

Az nem Napolen Hill könyve?

2011. júl. 31. 10:45
 13/23 anonim ***** válasza:
10.43 Mutass nekem egy, legalább egy tartósan boldog embert, akit soha nem keserít el semmi.
2011. júl. 31. 11:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy minden reggel úgy kelek fel, hogy van célom az életben. Van egy munkám, amiben sikeresnek érzem magam tanulásban is lehet sikeres valaki). Várom a kislányomat, és izgatott vagyok. Amikor munkaidő végén úgy érzem, szabad vagyok, letudtam a kötelességem. Amikor a férjem jóízűen megeszi a főztömet, amikor megsimogatja a hasamat, és azt mondja, szép vagyok. Amikor anyával elmegyünk kávézni, és elmesélni, milyen napja volt. Amikor a boltban tudok spórolni valamin.

Sok-sok apróság, ami körüllengi a mindennapjainkat, csak vegyük észre ezeket! :)

2011. júl. 31. 11:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő.Velem sok rossz történt, mégis pozitívan állok mindenhez, de van ismerősöm akinek semmi rossz nem történt az életében, mégis a saját irigységébe fullad bele. Legyél optimista, hidd el, előbb utóbb az emberek pozitívan állnak hozzád.
2011. júl. 31. 11:40
 16/23 anonim ***** válasza:
TITOK: Louse l. Hay, de vannak számos jó könyvei a támával kapcsolatban
2011. júl. 31. 11:58
 17/23 anonim ***** válasza:

11:24

Én valahogy nem úgy olvastam, hogy azt írtad volna, hogy néha.

Néha elkeseredni valamin más, mint néha boldognak lenni.

2011. júl. 31. 15:47
 18/23 yuda ***** válasza:

Isten teremtette az embert, hogy Vele éljen harmóniában, boldogságban-olyan Ő, mint egy épületben a szegletkő.

Ha Őt bármilyen tekintetben kihagyod, akkor nem lehetsz boldog sem siker, sem titok filmekkel, sem magadban-, vagy világban bízással. Eddig még senkinek nem sikerült.

Meg kellene békülnöd Istennel, az Ő fiában, Jézus Krisztusban- más lehetőség nincs.

2011. júl. 31. 20:53
 19/23 Sörensen ***** válasza:
Boldogság = jó kedv, öröm, elégedettség? Szerintem nem. Valahogy úgy tudnám elmondani, hogy boldogság az, amikor úgy érzed, az életednek van egy természetes iránya, amit talán nem is te határoztál meg, de szívesen követed, és hogy az életedben mindennek értelme van, hogy az események nem véletlen történések, hanem újabb és újabb lehetőségek afelé, hogy tovább haladj az utadon, neked csak ki kell őket használni.
2011. júl. 31. 21:04
 20/23 anonim válasza:

Véleményem szerint az élet egyetlen célja a boldogság elérése. Egy dolog van, amit meg kell tenned. Tisztulj meg.

Találd meg önmagad.

A legtöbb ember nem ismeri önmagát...

...akkor hogy akarja elérni az igaz vágyait, ami boldoggá teszi őt???

Személy szerint...pár évvel ezelőtt egy pesszimista, m akacs, önző, beképzelt liba voltam. :)

És a szüleimnek köszönhetően megváltoztam.

Rengeteg tanítást kaptam tőlük, ők olyan emberektől, mint Louis L. Hay, Balogh Béla, Villás Béla, Berentei Ági kapták meg azt, ami által elindultunk a boldogság elérése felé.

A kérdésedre a választ évek alatt tudod majd meg.

Lehetetlen egy ilyen helyen üzenetben leírni. Ajánlom Neked, hogy olvass könyveket az előbb említett szerzőktől.

Ha azokat nem érzed magadénak, még nem készültél fel arra, hogy befogadd az ilyesfajta tanítást. De kérlek ne add fel.

Az élet egy csoda. Olyan áldás, amelynek minden cseppjét élvezni kell!!! ;)

2011. aug. 5. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!