Mi a jo és hosszu hàzassàg titka?
Figyelt kérdés
Inkàbb férfiak vàlaszàt vàrom ha nem baj..2011. júl. 6. 01:11
1/7 anonim válasza:
Megértés, tolerancia, szeretet, őszinteség.
2/7 Vérszomjas pandamaci válasza:
Az elsőnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidit..
A kérdezőnek: szerintem mindenkinek más válik be, erre ugyanúgy nincs megfelelő válasz, mint arra, hogy mi a helyes gyereknevelési módszer.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a megértés, törődés, tolerancia, humor, és a jó szex. :)
4/7 anonim válasza:
Zwack Péter szerint "a hosszú házasság titka a külön hálószoba....
Lehetőleg más-más földrészen!" ;)
5/7 anonim válasza:
Szeretet, tolerancia, megújulás (ez nagyon fontos, hogy ne legyünk unalmasak egymásnak), néha egy kevés külön töltött idö. Szerintem... mi még csak 2 éve vagyunk házasok, de ha ezek megmaradnak, nem lesz probléma.
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy csomó házasság jobban működne vagy tovább tartana, ha nem lenne a másik félnek családja. Persze ez kivitelezhetetlen, de tudjuk, hogy mennyi baj származik rokonokból...
7/7 A kérdező kommentje:
Kôszônôm a vàlaszokat! az utolso vàlaszban van valami.. :)
2011. júl. 9. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!