Nem nagyon hozzuk haza a munkát, kibeszélni másokat pedig főleg nem szokásunk, kinek kellenek otthonra is a rossz gondolatok? :)
2011. júl. 30. 00:33
2/13 anonim válasza:
mindent megbeszélünk,de sosem erőszakoskodunk,amit akar a másik,azt elmondja
2011. júl. 30. 00:41
3/13 anonim válasza:
Mindkettőt, miért zárkóznék el ettől a témától otthon?
Ha nem kerülhetnének szóba a munkahelyi dolgok, az olyan, mintha a családot nem érdekelné, mivel töltöm életem nagy részét (az ébrenlét elég nagy részét a munkahelyen töltjük :)).
2011. júl. 30. 01:03
4/13 anonim válasza:
Fontos a diszkréció, de mivel párom nincs az érintettekkel kapcsolatban így ha van valami érdekes vagy tanulságos eset, akkor igen elmesélem.
2011. júl. 30. 01:24
5/13 anonim válasza:
01:03 természetesen nem üzleti titkokról van szó, meg nem ki kivel mit csinált pletyikről
2011. júl. 30. 01:28
6/13 anonim válasza:
Valahogy mindig akad más és egyéb témánk, mint a munkánk.. Persze azért egyáltalán nem tabutéma, így ha van valami, beszélünk róla, és ha van érdekes sztori, megosztom Párommal, de összességében azért tudunk másról is beszélni. :)
2011. júl. 30. 01:59
7/13 anonim válasza:
Mindketten tanárok vagyunk, és igen, szoktunk kollegákról is, tanítványokról is beszélgetni, de csak addig, amíg nincs jobb témánk (többnyire van) :-D
2011. júl. 30. 08:48
8/13 anonim válasza:
Közvetlen kollégák vagyunk,igy esélytelen lenne hogy ne kerüljön szóba itthon a benti dolgok.
2011. júl. 30. 09:26
9/13 anonim válasza:
Én soha nem hozom haza a munkát, ez a kikapcsolódás szigete (:
De emlékszem, hogy anyu néha megtette, háromszor is volt olyan ügyfele az elmúlt 10 évben aki nagyon kiakasztotta, pedig őt nehéz és akkor szegénynek az egész napja el volt szúrva. Többnyire ezek tiszteletlen, faragatlan nagyszájú emberek voltak, akik olyan megoldást akartak ami nem létezett és anyut szidták el mindennek pedig ő erről nem tehetett.
Szerencsére nem vagyok kapcsolatban ügyfelekkel még telefonon sem, konfliktusom meg nem szokott lenni. Remélem nem is lesz.
2011. júl. 30. 09:29
10/13 anonim válasza:
Ma bejött egy kövér nő a cipőboltba ....
Mondaná Al Bundy. :)
Nézzétek, ha valakinek gáz, lehúzó melója van, akkor okés hogy nem terhelem vele a családtagokat, de azért aki dolgozik az élete 1/3 melóban tölti, ami jelentős idő szóval ez is életünk része és nekem természetes ha valami emberi vonatkozású ügy van akkor arról beszélünk otthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!