Mit szólnátok hozzá ha édesanyátok elfelejtene felköszönteni a 25. születésnapotokon? Velem tegnapelőtt ez történt.
11:19-es hozzászólónak KÖSZÖNÖM a megértést és a hozzáállását! Úgy látszik, nagyon ritka ez a fajta attitüd manapság. Kb 50 válaszból ha 5 jóindulatú, akkor már sokat mondtam... Mindenki csak előjött a maga legeslegnehezebb sorsával. Én elhiszem, h senkinek sem könnyű. Ezt nem is állitottam soha. Nekem sem az. DE Hová tűnt a tolerancia, megértés, figyelem a másik iránt?
Sokan rosszindulatúak, összevissza irogatnak mindent, látszik h nem is olvasták el figyelmesen a kommentjeimet. (Pl soha nem irtam, h a szüleim alkoholisták lennének. Ezt egy válaszoló irta).
A rosszindulatú, semmitmondó,önmagukat előtérbe helyező és sajnáló emberek válaszai meg nem érdekelnek!!!
nem értelek. sajnáltatni akarod itt magad?
és kiakadsz, ha a többség nem sajnál? hozzáteszem teljesen jogosan nem sajnál.
most komolyan, mégis mit vártál?
erőszakos vagy, vedd már észre.
"DE Hová tűnt a tolerancia, megértés, figyelem a másik iránt?"
Igen hová tűnt? Miért nem érted meg az anyád? Miért nem vagy toleráns és mondod azt, hogy ilyen előfordul, elfelejtette?
Azt mondod, hogy mindenki a maga nyomoráról írt. Csak azt írták, hogy velük is számtalanszor előfordult, mit hisztizel.
Ezen nyüglődsz 3 napja? Szegény párod, nehéz sorsa lehet.
A megértés! úgy látszik, nagyon ritka ez a fajta attitüd manapság!
Kb 5 kommentből ha 1 jóindulatú, akkor már sokat mondtam...
Senkinek sem könnyű. Nekem sem az. DE Hová tűnt a tolerancia, megértés, figyelem a másik iránt?
Van, aki rosszindulatú, összevissza irogat mindent.
látszik h nem is olvasta el figyelmesen a válaszomat.
A rosszindulatú, semmitmondó,önmagukat előtérbe helyező és sajnáló emberek kérdései meg kit érdekelnek???
Hagyjátok már szegény kérdezőt!
Biztosan lételeme az önsajnálat! Hátha kitart a következő születénapjáig! Nagy bódogság lenne neki!
Kedves Kérdező!
A végén már eluntam a sok empátiahiányos választ, ezeknek az illetőknek lehet elege az életből. Én teljesen megértem, hogy bántott téged, hogy édesanyád nem köszöntött fel. Egy rendes családban mindenkit felköszöntenek kortól teljesen függetlenül,akár 25 éves, akár 50, akár 70, ez nem leválás meg felnőttség kérdése, hanem szereteté.
Tényleg ennyi idétlen ember van???????????
Miért kéne megköszönni az életet az anyjától? Jó hogy nem már köszöntse fel saját magát?!?!
Én is egyedüli gyerek vagyok és van 2 gyerekem.Sőt volt(sajnos már meghalt) egy féltesóm is és neki is van 2 gyereke akit az én szüleim neveltek fel.Nálunk sosem volt ilyen hogy elfelejtettük valamelyik gyerek szülinapját!
Én szégyelném magam ha elfelejteném a gyerekem születésének napját!!!És én köszönöm meg nekik hogy vannak nekem! Életem legszebb napjai voltak mikor megszülettek és azóta is hálás vagyok a Sorsnak és Istennek, hogy ilyen gyönyörű és egészséges gyerekeim születtek!!! Ahol ilyen alapvető dolgokat elfelejtenek emberek ott vagy gáz van családon belül, vagy önhibáján kívül,memória zavarral küzd az illető,de ez orvosilag kezelhető! Amúgy megoldódott már a dolog?
Velem ez megesett a 19. születésnapomon is, és a 20.-on is. De eszembe se jutott megharagudni a szüleimre.
A 19.-nél úgy volt, h a család összes tagja nyaralt - vhol máshol. Szüleim együtt, én az egyik barátnőmnél, bátyám meg nem tudom. Telt az idő, már este volt, és még mindig semmi. Fogtam magam, és írtam egy smst nekik: "Sziasztok. Valami történt 19 évvel ezelőtt. Lehet, hogy sok izgalmas dolog, de egy valami biztosan. Van egy lányotok. :)" - Van 4 bátyám, egyszem lány és legfiatalabb vagyok a családban, nem esett jól, h elfeledkeztek róla, és még tüszős mandulagyulladásom is volt... De rögtön jött a válasz az smsemre, amiben nagyon sajnálva és bocsánatot kérve, nem kifogásokat keresve felköszöntöttek.
A 20. már nem volt ennyire rossz, ott csupán csak a dátummal nem voltak tisztában. Pár napot csúsztak vele. :)
Mindebből csak azt akarom kihozni, h biztos sok emberrel előfordul, h elfeledkeznek a szülinapjáról, vagy éppen az, h elfelejt egy-egy szülinapot vagy fontos dátumot.
Ezért pedig nem érdemes haragudni. Nem attól leszel neki fontos, vagy nem ezzel tudja a leginkább kifejezni, mennyire szeret téged. Biztosan őt is bántja a dolog. És ha jól sejtem, már föl is köszöntött, talán kicsit megkésve. De ha mégsem, akkor te is emlékeztetheted rá vmiképp: pl "Anya, nagyon sok a dolgod mostanában? Annyi mindenről megfeledkezel... Ott hagyod a ruhát a gépben, nem nézed meg a kedvenc sorozatodat, elfelejted a születésnapokat..." vagy vmi ilyesmi. Fejezd ki szereteted, meg azt, h rád számíthat, és ne haragudj rá! :) (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!