Mit szólnátok hozzá ha édesanyátok elfelejtene felköszönteni a 25. születésnapotokon? Velem tegnapelőtt ez történt.
Az enyém is folyton elfelejti, de nem csak az enyémet, hanem mindenki másét is. Előtte egy héttel mondja, hogy jé, mindjárt itt a szülinapod, aztán mikor egy nappal előtte szólok neki, majdnem frászt kap. A sajátjára is emlékeztetni kell.
A mamám régen sosem felejtette el, de két éve valamiért hetekkel később jut eszébe. Ez a mai világ...:s
Megmondom őszintén, más válaszokra számitottam, bár lehet h félreérthető voltam...
A telefont természetesen nem a pénz miatt irtam, vagy h ennyire kicsinyes lennék, hanem azért h van rajta pénz - tehát ez nem kifogás. Dehát majd felhiv belőle más(okat), akik talán fontosabbak mint az egyetlen lánya...Az ajándék meg eszembe se jutott egyáltalán. Itt nem erről van szó.
A "legjobb" az a vélemény, h még én kérjek elnézést tőle!
Vagy köszönjem meg neki h "erre" a világra hozott. Hát én meg gyűlölöm ezt a világot! Ha az anyám ilyen, ennyire nem érdeklem, mit várjak a többi embertől?? Persze ezt hiába mondom itt bárkinek, úgyse érti miről beszélek csak az, aki volt már ilyen helyzetben. Amúgy nagyon könnyű más felett itélkezni.
Anyukám 130 km-re él tőlem.
Este tiz után felhivtam, hogy van? Aggódtam miatta, nehogy vmi baja legyen, azért nem hiv. Eszembe se jutott volna az, h elfelejt ilyet. Felhivtam hogy van, mire közölte, h jól, ma kimosott stb. Erre megkérdeztem, h nem felejtett el vmit? Mire közölte h nem nagyon. Mikor emlitettem neki,h azt hittem vmi baj van, h nem hivott fel a 25. szülinapomon, közölte, h jaj, pedig napközben többször is eszébe volt. Csak mi orvoshoz mentünk. MI. Valóban. Egy óra hossza volt a napból. De legalább megpróbált volna felhivni. Vagy ha nem, miért nem lehet azt mondani, h Bocs, elfelejtettem, ne haragudj.
Amúgy nemrég itt volt, előre felköszöntött - pénzt adott.
Azt is mondta, h milyen jó, h ő már bizony felköszöntött pár napja.
DEHÁT A SZERETETET, A MÁSIKRA ODAFIGYELÉST PÉNZÉRT NEM LEHET MEGVENNI. MÉG NEM.
Most miért csinálsz ekkora ügyet belőle? Egy rossz napja volt anyukádnak erre levonod belőle a következtetést, hogy nem szeret. Szörnyen logikus, nem mondom.
És tényleg te köszönthetnéd fel őt. Én kiskorom óta virágcsokrot viszek anyukámnak a szülinapomon. Édesapám szoktatott rá, ő vette nekem, amikor még kicsi voltam. Azt hiszem pont az anyámnak nem kell engem felköszöntenie, hanem nekem őt. Ő már eleget tett értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!