Mit szólnátok hozzá ha édesanyátok elfelejtene felköszönteni a 25. születésnapotokon? Velem tegnapelőtt ez történt.
Szerintem neked nem a felköszöntés hiánya a problémád az anyukáddal, hanem valami más. Ha így van, akkor próbáld megoldani, ugyanis felnőtt vagy, legalábbis biológiailag, és meg kell tudnod oldani...
Ha tévedek, akkor te tényleg egy 3 éves hisztis gyerek szintjén vagy, mert ilyen miatt értelmes felnőtt ember családi harag nélkül nem háborodik fel.
Tegnapelőtt? Tehát 2 napja ezen rágod magad?
Édes Istenem.....
Ó te szegény , hogy neked is ilyen gonosz anya, jutott, aki napokkal előre felköszönt,és van képe előre odaadni az ajándékot! Háát, felháborító ez az érzelmi paslaság!!
Szerintem soha többet ne szólj hozzá !!!
23:58-s: nem teszem senkinek pokollá az életét. Ott még nem tartok. Bármit el lehet mondani rólam, csak azt nem h rosszindulatú vagyok. Nem is ismersz, csak ITÉLKEZEL.
Igen, 20 ember más véleményen van. Mindenkienk szive joga. Szerintem ők még nem voltak ilyen helyzetben. Ne is legyenek!
Megijednék, hogy történt vele valami, hogy aznap nem hív fel, mert az tuti, hogy az enyémnek ez soha nem menne ki a fejéből.
de amúgy tényleg ez lenne a reakcióm.
én nem ismerem a te Anyukádat, elképzelhető, hogy tényleg elfelejtette. hívd fel, és utalj neki, milyen nap is van ma.
Milyen helyzetben? Miről beszélsz?
Mindenki leírta, hogy az ő szülinapját is számtalanszor elfelejtették! Te fel lettél köszöntve, kaptál ajándékot. Mi a problémád?
Paslaság. Ez jó :9
Épp azt magyarázza a húsz, hogy nekik ez megszokott, ilyen helyzetben lenni.
Nekem egyszer beállított anyukám anyáknapján hajnal hétkor, hogy felköszöntsön engem! egy csokor orgonával. Anyák napja alkalmából (volt már nekem is) És biciklivel jött! 15 km-t biciklizett. Én úgy elszégyeltem magam. Köszöntgetem ha kell ha nem (nem zavarba hozni akart, tényleg úgy gondolta, hogy ő köszönt engem)
Azért, te is köszöntsd fel az anyukádat. Bármilyen alkalomból. Amíg lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!