Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha édesany...

Mit szólnátok hozzá ha édesanyátok elfelejtene felköszönteni a 25. születésnapotokon? Velem tegnapelőtt ez történt.

Figyelt kérdés
Ráadásul egyedüli gyerek vagyok, eddig semmi bajunk nem volt egymással. A telefonjára még én töltöttem 3 napja pénzt. Hát ennyire nem számit neki az egyetlen gyereke? Nagyon kivagyok.
2009. ápr. 6. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked nem a felköszöntés hiánya a problémád az anyukáddal, hanem valami más. Ha így van, akkor próbáld megoldani, ugyanis felnőtt vagy, legalábbis biológiailag, és meg kell tudnod oldani...

Ha tévedek, akkor te tényleg egy 3 éves hisztis gyerek szintjén vagy, mert ilyen miatt értelmes felnőtt ember családi harag nélkül nem háborodik fel.

2009. ápr. 6. 23:59
 42/79 anonim ***** válasza:
100%
Hát, egyikünk sem ússza meg sérülés nélkül, úgy látszik :)
2009. ápr. 7. 00:01
 43/79 anonim ***** válasza:
91%

Tegnapelőtt? Tehát 2 napja ezen rágod magad?

Édes Istenem.....

2009. ápr. 7. 00:02
 44/79 anonim ***** válasza:
81%

Ó te szegény , hogy neked is ilyen gonosz anya, jutott, aki napokkal előre felköszönt,és van képe előre odaadni az ajándékot! Háát, felháborító ez az érzelmi paslaság!!

Szerintem soha többet ne szólj hozzá !!!

2009. ápr. 7. 00:02
 45/79 A kérdező kommentje:

23:58-s: nem teszem senkinek pokollá az életét. Ott még nem tartok. Bármit el lehet mondani rólam, csak azt nem h rosszindulatú vagyok. Nem is ismersz, csak ITÉLKEZEL.

Igen, 20 ember más véleményen van. Mindenkienk szive joga. Szerintem ők még nem voltak ilyen helyzetben. Ne is legyenek!

2009. ápr. 7. 00:03
 46/79 anonim ***** válasza:
90%

Megijednék, hogy történt vele valami, hogy aznap nem hív fel, mert az tuti, hogy az enyémnek ez soha nem menne ki a fejéből.

de amúgy tényleg ez lenne a reakcióm.

én nem ismerem a te Anyukádat, elképzelhető, hogy tényleg elfelejtette. hívd fel, és utalj neki, milyen nap is van ma.

2009. ápr. 7. 00:03
 47/79 anonim ***** válasza:
100%

Milyen helyzetben? Miről beszélsz?

Mindenki leírta, hogy az ő szülinapját is számtalanszor elfelejtették! Te fel lettél köszöntve, kaptál ajándékot. Mi a problémád?

2009. ápr. 7. 00:05
 48/79 anonim ***** válasza:
100%

Paslaság. Ez jó :9

Épp azt magyarázza a húsz, hogy nekik ez megszokott, ilyen helyzetben lenni.

2009. ápr. 7. 00:06
 49/79 anonim ***** válasza:
92%
Nem nemvoltak alkoholisták és csak akkor kaptam pofont amikor megérdemeltem. De a szülinapom az elmúlt 8évben mindig elfelejtették a névnapomat sose ünnepeltük. Ha elfelejtik röhögök egy jót azt kész. Csak tudnod kéne értékelni a dolgokat azért írtam! Apád öngyilkossága,h kerül ide? annak mi köze a szülinapod elfelejtéséhez? jó trauma lehetett oké de ennek semmi köze nincs ahoz,h itt höbölögsz mint egy elkényeztett kis plázacica akit már egyszer felköszöntöttek még pénzt is kapott erre az alakolmra és utána ellet felejtve. 15 évesen kaptam pénzt utoljára szülinapomra nem ám 25 évesen! Nekem anyám meg elfelejtett rizst venni multkor a boltban, hogy tehette az a galád szemét hát nem gondol már rám??
2009. ápr. 7. 00:09
 50/79 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer beállított anyukám anyáknapján hajnal hétkor, hogy felköszöntsön engem! egy csokor orgonával. Anyák napja alkalmából (volt már nekem is) És biciklivel jött! 15 km-t biciklizett. Én úgy elszégyeltem magam. Köszöntgetem ha kell ha nem (nem zavarba hozni akart, tényleg úgy gondolta, hogy ő köszönt engem)

Azért, te is köszöntsd fel az anyukádat. Bármilyen alkalomból. Amíg lehet!

2009. ápr. 7. 00:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!