Mit szólnátok hozzá ha édesanyátok elfelejtene felköszönteni a 25. születésnapotokon? Velem tegnapelőtt ez történt.
Igen, nagyon beképzelt, követelőző szemétállat, elkényeztett egyke vagyok. Az egész világ körülöttem forog, mindenki rám figyel. De jó nekem édes Istenem! Az emberek pedig jók, csak én vagyok rossz.
Azt pedig, h a saját anyám a szülinapomat elfelejti, miközben a barátaim, barátnőim sorra felköszöntenek, smst-t irnak - azt meg észre se kéne venni.
Mert hányszor köszöntsön fel az anyám? Egyetlen egyszer egy évben. Egy perc, telefon: boldog szülinapot. - s talán hozzátehette volna azt is, h szeretlek. Túl sokat várok, ugye?
Azoknak pedig, akik itt szemét anyáznak, meg stb. csak annyit kivánok, h kerüljenek ugyanebbe a helyzetbe. Hogy elitéljék, mert el van kényeztetve, uakkor meg ennyire ne törődjenek velük. Uezt kivánom nekik, se többet se kevesebbet.
Sőt! Megkockáztatom azt is, h érzelmileg egy 3 éves gyerek szintjén vagyok. Természetesen erről is én tehetek. Ki más?
Nem tartom anyukámat szemétnek, rossznak. Nem csüngök rajta. Egyszerűen rosszulesett ez az egész. És ezen semmilyen rosszindulatú beszólás nem változtat.
Na, már látom előre amikor a párod egyszer elfelejt tejfölt hozni, amiből levonod a kövezkeztetést, hogy már nem szeret, sőt tuti megcsal és pokollá teszed az életét.
Nem tartod furcsának, hogy vayg 20 ember más véleményen van mint te?
Nehéz lesz így az életed, mert magadnak teszed indokolatlanul nehézzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!