Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha édesany...

Mit szólnátok hozzá ha édesanyátok elfelejtene felköszönteni a 25. születésnapotokon? Velem tegnapelőtt ez történt.

Figyelt kérdés
Ráadásul egyedüli gyerek vagyok, eddig semmi bajunk nem volt egymással. A telefonjára még én töltöttem 3 napja pénzt. Hát ennyire nem számit neki az egyetlen gyereke? Nagyon kivagyok.
2009. ápr. 6. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

Kiváncsi vagyok, vajon mit szólnak ehhez azok a "jóindulatú" emberek, akik elitélik az egykéket, csak azért mert nincs testvérük. És hogy mi, egykék agyon vagyunk kényeztetve! Tudjátok hány ilyen emberrel találkoztam már életem során! Remélem minél többen elolvassák és ha mást nem is, elgondolkodnak egy kicsit ezen. Amúgy akinek nem inge, ne vegye magára.

Ha őszinte akarok lenni, azt mondom, h nem akarok ilyen világban élni.

2009. ápr. 6. 23:34
 22/79 anonim ***** válasza:
91%

Ha már felköszöntött, sót, meg is ajándékozott, miért kellett volna másodszor is felhívnia?

Hát ez legyen a legnagyobb bajod, tényleg.

2009. ápr. 6. 23:34
 23/79 anonim ***** válasza:
85%

Oké, szar a világ, szar az életed, szarok a "jóindulatú" emberek, az egykék és a testvéresek.

De ezért miért az anyádra haragszol, és miért a neten?

Gondolkozz el, hogy vajon nem a te világlátásoddal, értékrendeddel van-e probléma.

2009. ápr. 6. 23:37
 24/79 anonim ***** válasza:
82%

iNKÁBB AZON GONDOLKODJ, NEM MONDOTT-E ROSSZAT A DOKTOR, HA ÍGY ELFELEJTETTE egyszem gyerekét.

Amúgy meg 25 felett egy nőnek minden nap ajándék :)

2009. ápr. 6. 23:39
 25/79 anonim ***** válasza:
91%

Hányszor köszöntsön fel az a szerencsétlen anya? !!

Te nagyon beképzelt, és követelőző vagy, azt hiszed minden és az egész világ körülötted kell forogjon!

Sajnálom anyukádat!!

2009. ápr. 6. 23:39
 26/79 A kérdező kommentje:
Nem az anyukám volt orvosnál, hanem én a párommal. Nem volt rossz napja az anyukámnak, sőt: mosott, főzött, jól elvolt, ahogy mondta. Hogy szeret-e? Nem tudom. De itt most nem ez a lényeg. És nem is a pénz, nem is az ajándék. Hanem a másikra való odafigyelés teljes hiányáról! Ez az ami rosszul esett. Elmondhatatlanul rosszul.
2009. ápr. 6. 23:40
 27/79 anonim ***** válasza:
92%
Hát igazad van. Vicceltünk. Anyád egy szemét.
2009. ápr. 6. 23:42
 28/79 anonim ***** válasza:
87%

Tudod, ha csak a kommentjeidet olvasom el, akkor azt gondolnám, hogy egy 14 éves kiskamasz durcáskodik, mert az egész világ ellene van, az anyja nem szereti

Könyörgöm, 25 éves vagy.

2009. ápr. 6. 23:44
 29/79 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj csak, te sose voltál még olyan helyzetben, hogy annyi minden az eszedben volt, és meg is akartál csinálni valamit, de vagy nem akartál vele zavarni, nehogy rosszkor hívd (orvosnál én pl. kikapcsolom a mobilt), vagy mindig közbejött valami, és mire oda jutottál volna, hogy na, akkor most, addigra vége volt a napnak? 25 évesen legyen már egy kis eszed, hogy ne problémázz egy ilyenen. Ja, és 24 éves múltam, novemberben töltöm a 25-öt, és mégse problémáznék, ha valakinek valamiért kimenne a fejéből, mert attól még ugyanúgy szerethet, attól meg nem is kell köszöntés, aki nem szeret.

Azt kívánom, hogy EZ LEGYEN A LEGNAGYOBB PROBLÉMÁD AZ ÉLETBEN. Mert nem akarnád te az én családomat, az hétszentség... De nem is kell, ezt a keresztet én viszem végig, csak gondolkodj néha el, hogy nagyobb problémákkal is élnek emberek, mégis mindig a kisebb problémával rendelkezők szoktak hisztizni.

2009. ápr. 6. 23:47
 30/79 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, te hányszor szoktad őt felköszönteni?

De akár hányszor, le kell válnod róla. 25évesen nem akadhat ki már az ember így az anyján, ha ennél különb dolgokat mond vagy tesz is. Nem vagy kisbaba.

2009. ápr. 6. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!