Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket részetsíted előnyben?...

Melyiket részetsíted előnyben? Nők válasza érdekelne.

Figyelt kérdés

1. Üzleti ember vagy legalábbis értelmiségi-irodista...

2. Kétkezü munkás (ács,kőműves stb...)

Milyért van előnye nálad az egyiknek és miért van hátránya a másiknak párválasztásnál?

2011. júl. 29. 09:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A férjem egyszerű takarító nem értelmiségi de nagyon szeretjük egymást. Nekem ez a fontos.
2011. júl. 29. 13:55
 22/22 anonim ***** válasza:

12:22-nek:

exem 8 óra irodai meló után is csak a tetőt akarta a feje fölé,ugyanugy nem akart kimozdulni,mintha legalábbis 12 órában árkot ásott volna :D

kérdésre

1-es

női változatban én is ide "tartozom",nem vagyok egy butuska libuska,fiatalon még csak a szerelem számit,25 felett már a közös jövö is,amibe beletartozik,hogy ne én tartsam már el a férfit (ő se engem persze)

2011. júl. 29. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!