Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki munkát keres és...

Van olyan aki munkát keres és nem talál?

Figyelt kérdés

Fiam most végzet szerkezetlakatos és még segédmunkát sem kap sehol.Én eddig azt hittem aki akar dolgozni az tud is.

Másnak is ennyire nehéz munkát találni?

2011. júl. 28. 18:11
1 2 3
 21/25 timar1979 ***** válasza:
100%
Sajnos én is itthon vagyok már lassan 3 éve, mert a gyes után nem tudtam visszamenni a munkahelyemre, mert az időközben megszünt. Nem is tudom már hány önéletrajzot küldtem be. Sajnos akinek a mai világban gyereke van az el is áshatja magát. Az ideális munkaválaló (nő)szerintem olyan aki 20-30 között van, ne legyen családja és ne is akarjon, és legyen vagy száz év tapasztalata. És az sem mellékes, hogy legyen nagyon dekoratív.
2011. júl. 28. 20:05
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

19.18

Úgy érted, h még én fizessek a nulla forintoból, h majd megtérül????

Ez egy. Az kettő, h nekem ne hirdessenek meg egy személyi asszisztensi/portási állást, elmegyek, költök az utazásra, kiöltözöm...stb. És ott jövök rá, h EGY NAGY ÁTVERÉS! Akkor hirdessék annak, ami!

2011. júl. 28. 21:56
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 évig voltam munkanélküli a diplomaosztóm után mire kaptam munkát, de csak mert pályakezdő támogatást kaptak rám...

Őszintén szólva ott hagytam, mert potom összegért a belem kidolgoztatták és közben lelkileg romba döntöttek...

Tudom manapság luxus felmondani, de én már rég óta terveztem, hogy külföldre költözöm.

Most egy hónapja Angliában vagyok.

Amit mindenképp elmondhatok, hogy Magyarország iszonyat drága hely a fizetésekhez képest, persze ezt mindenki tudja, csak senki nem hiszi el... de itt tényleg rádöbbentem. Sokkal olcsóbb itt a kaja, de még a mozijegy is mint otthon. (Persze nem Londonról beszélek)

A fizetés meg háromszor annyi, vagy több.

Én most kezdek majd gyerekre vigyázni részmunkaidőben, de több lesz a fizum mint otthon volt teljes munkaidőben.

Nem mondom, hogy könnyű itt állást találni, sőt egyáltalán nem az. De legalább van rá esély!!!

Itt napi 300 állásajánlat jön ki és egyiksem kamu ügynökséges. És ez csak 1 város...

Otthon az egész országban nem jön ki napi 300 állásajánlat, persze hogy százszoros a túljelentkezés.

Nem azt mondom ezzel, hogy mindenki jöjjön ki ide dolgozni, csak azt hogy aki megteheti próbálja meg, ha másért nem nyelvet tanulni, és megismerni egy más világot. Nem csak a beszürkült Magyarországot. Mert itt még az eső is vidámabb mint otthon az emberek...

Kedves Kérdező: a fiad a végzettségével és egy alap angol nyelvtudással és némi induló tőkével (250ezer ft) itt úr-mór élne...

2011. júl. 28. 22:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen vannak ilyen helyzetben az országban, szánalmas szerintem ami itt megy. Én is hiába tanultam, szereztem diplomát, csináltam okj-t, van két nyelvvizsgám nem kellek sehova,sehova érted?? pedig bármit elvállalnék,tényleg bármit, de utcaseprőnek sem vagyok jó. Gondoltam arra is, hogy elindulok csak úgy a nagyvilágba, de nincs kezdőtőkém, egy forintom sem, stoppal meg vajon meddig jutnék,és ha el is jutok,kkor vajon ott tudnék dolgozni? Jelenleg mivel nagy szükség lenne itthon a pénzre, most ott tartok, hogy ha kell kiállok az út mellé(bár nem így akartam elveszíteni a szüzességem), de mielőtt megteszem gyorsan kidobom a lakásból az összes tükröt, mert ha belenéznék valamelyikbe szembeköpném magam..23/L
2011. júl. 28. 22:07
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is így vagyok. Szeretnék dolgozni, de nem tudok mert akárhova elküldöm az önéletrajzomat vissza se hívnak. Már nagyon el vagyok keseredve ez miatt.

24L

2011. júl. 28. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!