Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki munkát keres és...

Van olyan aki munkát keres és nem talál?

Figyelt kérdés

Fiam most végzet szerkezetlakatos és még segédmunkát sem kap sehol.Én eddig azt hittem aki akar dolgozni az tud is.

Másnak is ennyire nehéz munkát találni?

2011. júl. 28. 18:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Gépészmérnök fiam sem kell sehova, pedig már mindennek jelentkezett. Azt mondták, a gépészzmérnök hiányszakma, de ennek ellenére nem kell. Pedig már lebutított önéletrajza is van, ahol nincsenek feltüntetve az iskolái, mégsem kell.
2011. júl. 28. 18:33
 12/25 anonim ***** válasza:
lebutított önéletrajz :DD ez jó.
2011. júl. 28. 18:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
mindenki úgy kezdi hogy 0 a tapasztalata mégis sok helyen elvárják a min 2 év tapasztalatot....
2011. júl. 28. 18:37
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Javarészt olyan van, pláne az ország keleti régiójában.

Sőt!

Ami már annyira szánalmas, hogy inkább már vicces:

Kapom a bérpótló támogatást, mert gimnáziumi érettségivel és gyógymasszőri vizsgával sehova sem kellek ( magánúton meg nem éri meg masszírozni errefelé), erre a munkaügyibe múltkor kijelenti a csaj, hogy ha jövőre is akarom kapni a pénzt, ki kell, hogy közvetítsen közmunkára utcaseprőnek, de attól, hogy kiközvetít, még nem biztos, hogy kapok állást.

Tehát még utcát seperni sem mehet akárki!

Jelentkeztem már elkeseredésemben operátornak, takarítónak, eladónak, állatgondozónak, sehonnan még visszajelzést sem kaptam.

Hogy valami más szakmát tanuljak, ahhoz pedig szintén pénz kellene, mert támogatást nem adnak oktatásra errefelé.

Magyarország, 2011.

2011. júl. 28. 18:38
 15/25 A kérdező kommentje:

A fenébe,,:( azt hittem itt Baja városában van ilyen,amit ti írtatok.

Én le %-olt nyugdíjas vagyok és 11 éve.És 45éves. Most majd úgy néz ki ,hogy azokat is ki akarják dobni aki beteg.

Át rehabilitálják aki nyomorék.

Nekem is súlyos betegségem van,,ha ki dobnak hova mehetek??

Se a fiam se én nem kapunk munkát? A fiam 22 éves.

2011. júl. 28. 18:44
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Pont a napokban olvastam, hogy "Vityáék" szerint csökken folyamatosan a munkanélküliség. Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek-e...
2011. júl. 28. 18:50
 17/25 yuda ***** válasza:
8%

Szeretném ha távolról sem úgy nézne ki ügynök propagandista lennék, de szerintem ha valaki annyira nem talál munkát, átmenetileg az is hoz valamit a konyhára - persze nem szakmába vágó, -átmenetileg mondom, de ha ügynöknek felveszenek tömegeket miről beszéltek hogy nincs munka?

Módosítsátok úgy, hogy szája íze szerint való munkát nem talál, de valamilyet lehet!

Már bocsánat! :)

2011. júl. 28. 19:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én meg ügynökellenes vagyok, mert kb. 8 másik biztosítóhoz felvettek volna vállalkozónak, DE mindnek megmondtam, hogy az APEH tartozásom a vállalkozói jogviszony miatt keletkezett, ezért sose leszek ebben az életben már olyan hülye, hogy olyan helyre menjek dolgozni, ahol nekem kell fizetnem, és nem nekem fizet a munkáltató. Legyen ügynök, akinek van alapba pénze arra, hogyha nem keres akár fél évig 1 ft-ot sem, akkor is tud havi 60 ezret a NAV-nak kifizetni. Tehát az nem a "szegény" munkanélküliek átmeneti pályája.
2011. júl. 28. 19:23
 19/25 anonim ***** válasza:
ja és 3,5 évig voltam "ügynök", amit baromira bánok, hogy nem már az elején adtam vissza a vállalkozóimat, hanem még a főnököm által hagytam magam rábeszélni, hogy majd beindul, majd beindul. Az APEH beindult, de más nem.
2011. júl. 28. 19:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Utolsó. "Az APEH beindult:)))))))))) Ez csúcs!
2011. júl. 28. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!