Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Hogy nevezik azt a bemutatkozó...

Hogy nevezik azt a bemutatkozó irományt, Amit akkor készít és terjeszt az ember, ha munkát keres?

Figyelt kérdés

Szóval a borítóra mit írjak címként, ha munkát keresek és néhány szóval fel igyekszem kelteni az érdeklődést reménybéli munkadómban az iránt, hogy miért is kellene szerény személyem alkalmaznia?

Mert ugye nem pályázat, mivel nem írtak ki affélét, csak én érdeklődöm, és hogy Prezentáljam, mennyire "jó" vagyok, a személyes érdeklődés alkalmával szeretnék átnyújtani egy írásos anyagot. Szerepel benne motivációs levél, önéletrajz és szakmai önéletrajz. Mi szerepeljen a borító?

Tulajdonképpen egy bemutatkozás lenne.

2011. szept. 5. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a motívációs levélre gondolsz.

[link]

2011. szept. 5. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Bemutatkozó anyag, személyi anyag.
2011. szept. 5. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
...Illetve nem értem, minek a borítója. A motívációs levél legyen maga a borító, csak tűzd össze az önéletrajzzal, és kész. :)
2011. szept. 5. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem írd rá a neved, ennyi!
2011. szept. 5. 10:24
 5/5 dellfil ***** válasza:

Önéletrajz. :)

dellfil

2011. szept. 5. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!