Miért van ojan sok ember, aki nem tud hejesen írni?
Figyelt kérdés
Ha valaki leír valamit, akkor az miért nem nézi meg előbb a hejesírási szabályzatot? Én mindig azt csinálom, mert így tanultam már az álltalános iskola első osztályában. A tanároknak nem erre kéne figyelni, meg bíztatni a gyereket, hogy hasznájják a szabályzatokat? Engem nagyon idegesít az MSN, meg Facebook is, hiszen ezek rontyák el az embereket.2011. júl. 19. 17:18
1/20 anonim válasza:
ez gyenge pojén volt gratulálok fiam
2/20 anonim válasza:
Bevallom, én sem tudok helyesen írni, nem is forgattam sohasem a helyesírási szótárt de arra figyelek, hogy ha ez a szaros gép aláhúz valamit akkor azt kijavítom. Ha valaki erre is lusta az vessen magára...
3/20 A kérdező kommentje:
Ez nem poén! Miért lenne már poén? Rendes válaszokat várok, nem retardáltakat. Köszönöm.
2011. júl. 19. 17:24
4/20 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
5/20 A kérdező kommentje:
?
2011. júl. 19. 17:47
7/20 anonim válasza:
Valószínűleg azért hiszik poénnek, mert azt írtad, hogy "rontyák"...
Amúgy miért éreznék azt az emberek, hogy fontos a helyesírás, amikor az "álamfő" sem tud írni?
8/20 anonim válasza:
Miért vesszük poénnak? :D
ojan - olyan
hejesen - helyesen
hejesírási - helyesírási
álltalános - általános
hasznájják - használják
Amúgy nem kell használni, hanem nyelvtant kell tanulni. Miként van a ragozás stb....
9/20 A kérdező kommentje:
Amúgy direkt vannak rosszul írva a szavak, hogy idegesíti-e az embereket.
2011. júl. 19. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!