Miért van ojan sok ember, aki nem tud hejesen írni?
Figyelt kérdés
Ha valaki leír valamit, akkor az miért nem nézi meg előbb a hejesírási szabályzatot? Én mindig azt csinálom, mert így tanultam már az álltalános iskola első osztályában. A tanároknak nem erre kéne figyelni, meg bíztatni a gyereket, hogy hasznájják a szabályzatokat? Engem nagyon idegesít az MSN, meg Facebook is, hiszen ezek rontyák el az embereket.2011. júl. 19. 17:18
11/20 anonim válasza:
Miért van olyan sok értelmetlen barlanglakó a civilizáltnak mondott helyeken?
G.
12/20 A kérdező kommentje:
Mert idetévedtél!
2011. júl. 19. 18:33
14/20 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy valaki írja, hogy "ott a pont" és tesz egy XD, meg vigyori fej jelet? Ő nevet rajta? Igazán nagyon vicces.
2011. júl. 20. 10:03
15/20 anonim válasza:
Fú, van egy 13 éves barátnőm (egy évvel idősebb mint én) és szörnyen ír
16/20 anonim válasza:
Nem kell a szabályzatot magolni, 2-300 könyv után ösztönösen atomstabil lesz a helyesírás. Ebből bárki kiinterpolálhatja a helyesírási jövőképet :(
17/20 anonim válasza:
szerintem sem kell bújni a helyesírással kapcsolatos szakirodalmat, ennek magától értetődőnek kellene lenni.
aki meg nem érti a szarkazmust, az magára vessen
18/20 anonim válasza:
"ott a pont fazon vagyok".:D - nézd ha valaki ilyen degenerált, hogy nem tud helyesen írni, az a mai világba elég szégyen. Sokmindent lelehet következtetni arról az emberről aki nem tud helyesen írni! Én nem vagyok kitűnő tanuló, de azért helyesírásból csak 4-es, 5-öseim voltak. Alap dolog az, hogy valaki helyesen tudjon írni!
19/20 anonim válasza:
Akkor elrontottad, mert a szabály nem ly, hanem j!
20/20 anonim válasza:
Bagoly mondja verébnek...
Én úgy tudom, hogy a helyesíráshoz az is hozzátartozik, hogy a segédigét nem írjuk egybe az igekötővel.
le lehet és még egy, sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!