Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek nős emberrel...

Kezdenétek nős emberrel párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Én ebben a tekintetben nem értem az embereket. A szomszédainknál áll a bál. Van egy gyönyörű új családi házuk, két éve készült el. Van egy hét éves fiú gyerekük is. A férfi 36, a nő 32. Nos, a pasas titokban "összejött" egy 27 éves nőcivel, nappal otthon van a feleségével meg a gyerekkel, de minden éjjel megy a másik nőhöz. Hónapokig nem vallotta be a feleségének, az mástól tudta meg.

Most gyakran úgy cirkuszolnak, hogy az összes szomszéd hallja, és a feleség nyugtatókon él.

DE: amikor ez a pár összejött, (a férj a feleséggel), akkor a pasi még az előző feleségével volt, akitől szintén van egy fia. Eleinte ugyanúgy titokban keveregtek, ahogyan most a férfi az új nőjével teszi.

Én pont ezért (több más ok mellett is) nem kezdenék nős férfival semmit, se olyannal, aki a párja mellett udvarolgatna nekem. Mindig a fejemben lenne, hogy ha rám un, velem fogja ugyanezt tenni, hogy a hátam mögött más nőkhöz jár.

De az ilyen férfiakat sem értem. Ennek az illetőnek van 2 fia két különböző nőtől, és így is 36 évesen egyik nőtől megy a másikig a feleségek mellett. Aki tudja magáról, hogy ilyen (ezt szerintem mindenki tudja saját magáról jól), az miért alapít családot már 26-27 évesen, ha aztán még sok évig mászkál sok nő után?

2011. júl. 28. 10:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

"A nők legalja, aki ide süllyed."

A PASI a hibás, nem a nő. Sokszor a barátnőnek is hazudik, beeteti, átveri.

És hogy miért csinálja?

Ha bevállalná, hogy "ő ilyen" és nem kötne házasságot, nem lenne kirakata, nem mutogathatná, hogy ő milyen jó ember, díszes tagja a társadalomnak, példás családapa (egy nőfaló agglegény ha vagány is, nem élvezne ennyi tiszteletet, elismerést)

Másrészt, akkor egyedülkéne vezetnie a saját háztartását az agglegénylakásában. Az ilyen pasik általában konzervatív felfogású nőket bolondítanak be, akik elhiszik, hogy egy nőnek ki kell szolgálnia a férfit, sőt adott esetben tűrni " a család összetartása érdekében" a félrelépéseket,

Ez egy idióta romantikus mítosz, hogy majd jön egy kivételes nő, aki megváltoztatja a rosszfiút. Hát nekem ilyen akkor se kéne, ha valóban megváltozna miattam. Nem kellene olyan,aki előttem más nőket bántott.

2011. júl. 28. 11:06
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

*A nők legalja, aki ide süllyed.

Én azért nem lennék iyen szigorú.

1. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik (a kapcsolatban lévő kettőn!), sosem a harmadikon. Aki a szeretőt szidja, csak a felelősséget háritja el, könnyebb utálni valakit, mint beismerni, hogy a kapcsolat tönkrement, a férjed meg egy szemét.

2. Mindenki a SAJÁT boldogságáért felelős ELSŐSORBAN. Ha az illető 3. úgy érzi, hogy az ő boldogságához AZ a pasi kell - szeritem érthető. Attól, hogy nem szűri össze a levet a pasival, a feleségnek nem lesz jobb, mert úgyis megcsalják - mással.

Mindenki foglalkozzon magával, nézze a saját érdekeit, ez normális - a munkahelyen sem mondja senki, hogy ne engem tessék felvenni (vagy engem tessék kirúgni, ne a kollégát), mert a másiknak van gyereke és nagyobb szüksége van a pénzre. Szóval nem kell önfeláldozni, csak saját magára vigyáznia az embernek, ld. 3. pont.

3. Mindezzel együtt senkit nem bíztatnék, hogy ilyet csináljon, és magam sem teszem, a SAJÁT ÉRDEKEMBEN, mert LEGTÖBBSZÖR az ilyen eset nem végződik jól, a nőt használják egy ideig, aztán eldobják, hiába remél szerelmet. Ritka, amikor a feleséget a szeretőre cserélik (tartósan), mert a férfiak a szeretővel d*nak, de "rendes" lányt akarnak elvenni.

4. Ha a férfi valóban szerelmes és akarja a nőt (a harmadik felet), akkor először szakít/válik, és utána kezd vele, nem kényszeríti megalázó harmadik szerepbe.

2011. júl. 28. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

"Van egy gyönyörű új családi házuk, két éve készült el. Van egy hét éves fiú gyerekük is."

Aztán lehet, hogy mégsem volt jó a házasságuk. Illetve nem lehet, biztos. Ház + gyerek nem = jó házasság.

Illetve van aki nem bír magával.

2011. júl. 28. 11:24
 14/23 anonim ***** válasza:
34%

Nem.

De azért gondoljunk bele, hogy ha egy pár összekerül a huszas éveinek a végén, jó eséllyel megérik a 80 éves kort, vagyis akár együtt élhetnek több mint 50 évig. A történelem során soha eddig nem volt - átlagosan - esélye erre egy házaspárnak, ráadásul ott voltak az ágyasok, szolgák, cselédek... szóval bár nem lehetetlen, de nehéz azt kérni a mai kor emberétől, hogy évtizedekig maradjon hűséges.

Én ezért is tudnék a páromnak megbocsátani egy-egy alkalmat. Nem mondom hogy nem lenne tányértörés, de ha nem borítja meg a családi életet, akkor mellette maradnék.

2011. júl. 28. 11:24
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

11:04, ez nem a szakításban szerzett "rutin" kérdése, hanem annak, hogy tiszteled-e annyira a párod, veszed-e annyiba, hogy őszintén elmondod neki a gondjaid.

Ehelyett "bemenekültél" a bunkóság mögé :D

2011. júl. 28. 11:29
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Jaj de okos vagy!!! Akkor hidd ezt. Mindenre lehet valamit mondani. :P
2011. júl. 28. 11:59
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Én kezdtem. Aztán abbahagytam, mert többet akartam, de ő nem tudott többet adni. Még mindig szeretem. Soha, senkitől nem kaptam annyi szeretet, mint tőle.

23L

2011. júl. 28. 12:22
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
soha! és az a nő aki ezt megteszi...hááát messze van a nagybetűs Nőtől... 26/nő
2011. júl. 28. 12:54
 19/23 anonim ***** válasza:
79%

szerintem az ilyenek már nem nevezhetők nőnek.

de a pasi sem nevezhető rendes férfinak.

2011. júl. 28. 13:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak a feleséget nem értem.Tudta,mire számíthat,mert ő is így szerezte meg anno.Akkor most miért is balhézik?
2011. júl. 28. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!