Kezdenétek nős emberrel párkapcsolatba?
Én ebben a tekintetben nem értem az embereket. A szomszédainknál áll a bál. Van egy gyönyörű új családi házuk, két éve készült el. Van egy hét éves fiú gyerekük is. A férfi 36, a nő 32. Nos, a pasas titokban "összejött" egy 27 éves nőcivel, nappal otthon van a feleségével meg a gyerekkel, de minden éjjel megy a másik nőhöz. Hónapokig nem vallotta be a feleségének, az mástól tudta meg.
Most gyakran úgy cirkuszolnak, hogy az összes szomszéd hallja, és a feleség nyugtatókon él.
DE: amikor ez a pár összejött, (a férj a feleséggel), akkor a pasi még az előző feleségével volt, akitől szintén van egy fia. Eleinte ugyanúgy titokban keveregtek, ahogyan most a férfi az új nőjével teszi.
Én pont ezért (több más ok mellett is) nem kezdenék nős férfival semmit, se olyannal, aki a párja mellett udvarolgatna nekem. Mindig a fejemben lenne, hogy ha rám un, velem fogja ugyanezt tenni, hogy a hátam mögött más nőkhöz jár.
De az ilyen férfiakat sem értem. Ennek az illetőnek van 2 fia két különböző nőtől, és így is 36 évesen egyik nőtől megy a másikig a feleségek mellett. Aki tudja magáról, hogy ilyen (ezt szerintem mindenki tudja saját magáról jól), az miért alapít családot már 26-27 évesen, ha aztán még sok évig mászkál sok nő után?
"A nők legalja, aki ide süllyed."
A PASI a hibás, nem a nő. Sokszor a barátnőnek is hazudik, beeteti, átveri.
És hogy miért csinálja?
Ha bevállalná, hogy "ő ilyen" és nem kötne házasságot, nem lenne kirakata, nem mutogathatná, hogy ő milyen jó ember, díszes tagja a társadalomnak, példás családapa (egy nőfaló agglegény ha vagány is, nem élvezne ennyi tiszteletet, elismerést)
Másrészt, akkor egyedülkéne vezetnie a saját háztartását az agglegénylakásában. Az ilyen pasik általában konzervatív felfogású nőket bolondítanak be, akik elhiszik, hogy egy nőnek ki kell szolgálnia a férfit, sőt adott esetben tűrni " a család összetartása érdekében" a félrelépéseket,
Ez egy idióta romantikus mítosz, hogy majd jön egy kivételes nő, aki megváltoztatja a rosszfiút. Hát nekem ilyen akkor se kéne, ha valóban megváltozna miattam. Nem kellene olyan,aki előttem más nőket bántott.
*A nők legalja, aki ide süllyed.
Én azért nem lennék iyen szigorú.
1. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik (a kapcsolatban lévő kettőn!), sosem a harmadikon. Aki a szeretőt szidja, csak a felelősséget háritja el, könnyebb utálni valakit, mint beismerni, hogy a kapcsolat tönkrement, a férjed meg egy szemét.
2. Mindenki a SAJÁT boldogságáért felelős ELSŐSORBAN. Ha az illető 3. úgy érzi, hogy az ő boldogságához AZ a pasi kell - szeritem érthető. Attól, hogy nem szűri össze a levet a pasival, a feleségnek nem lesz jobb, mert úgyis megcsalják - mással.
Mindenki foglalkozzon magával, nézze a saját érdekeit, ez normális - a munkahelyen sem mondja senki, hogy ne engem tessék felvenni (vagy engem tessék kirúgni, ne a kollégát), mert a másiknak van gyereke és nagyobb szüksége van a pénzre. Szóval nem kell önfeláldozni, csak saját magára vigyáznia az embernek, ld. 3. pont.
3. Mindezzel együtt senkit nem bíztatnék, hogy ilyet csináljon, és magam sem teszem, a SAJÁT ÉRDEKEMBEN, mert LEGTÖBBSZÖR az ilyen eset nem végződik jól, a nőt használják egy ideig, aztán eldobják, hiába remél szerelmet. Ritka, amikor a feleséget a szeretőre cserélik (tartósan), mert a férfiak a szeretővel d*nak, de "rendes" lányt akarnak elvenni.
4. Ha a férfi valóban szerelmes és akarja a nőt (a harmadik felet), akkor először szakít/válik, és utána kezd vele, nem kényszeríti megalázó harmadik szerepbe.
"Van egy gyönyörű új családi házuk, két éve készült el. Van egy hét éves fiú gyerekük is."
Aztán lehet, hogy mégsem volt jó a házasságuk. Illetve nem lehet, biztos. Ház + gyerek nem = jó házasság.
Illetve van aki nem bír magával.
Nem.
De azért gondoljunk bele, hogy ha egy pár összekerül a huszas éveinek a végén, jó eséllyel megérik a 80 éves kort, vagyis akár együtt élhetnek több mint 50 évig. A történelem során soha eddig nem volt - átlagosan - esélye erre egy házaspárnak, ráadásul ott voltak az ágyasok, szolgák, cselédek... szóval bár nem lehetetlen, de nehéz azt kérni a mai kor emberétől, hogy évtizedekig maradjon hűséges.
Én ezért is tudnék a páromnak megbocsátani egy-egy alkalmat. Nem mondom hogy nem lenne tányértörés, de ha nem borítja meg a családi életet, akkor mellette maradnék.
11:04, ez nem a szakításban szerzett "rutin" kérdése, hanem annak, hogy tiszteled-e annyira a párod, veszed-e annyiba, hogy őszintén elmondod neki a gondjaid.
Ehelyett "bemenekültél" a bunkóság mögé :D
Én kezdtem. Aztán abbahagytam, mert többet akartam, de ő nem tudott többet adni. Még mindig szeretem. Soha, senkitől nem kaptam annyi szeretet, mint tőle.
23L
szerintem az ilyenek már nem nevezhetők nőnek.
de a pasi sem nevezhető rendes férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!