Kezdenétek nős emberrel párkapcsolatba?
Én ebben a tekintetben nem értem az embereket. A szomszédainknál áll a bál. Van egy gyönyörű új családi házuk, két éve készült el. Van egy hét éves fiú gyerekük is. A férfi 36, a nő 32. Nos, a pasas titokban "összejött" egy 27 éves nőcivel, nappal otthon van a feleségével meg a gyerekkel, de minden éjjel megy a másik nőhöz. Hónapokig nem vallotta be a feleségének, az mástól tudta meg.
Most gyakran úgy cirkuszolnak, hogy az összes szomszéd hallja, és a feleség nyugtatókon él.
DE: amikor ez a pár összejött, (a férj a feleséggel), akkor a pasi még az előző feleségével volt, akitől szintén van egy fia. Eleinte ugyanúgy titokban keveregtek, ahogyan most a férfi az új nőjével teszi.
Én pont ezért (több más ok mellett is) nem kezdenék nős férfival semmit, se olyannal, aki a párja mellett udvarolgatna nekem. Mindig a fejemben lenne, hogy ha rám un, velem fogja ugyanezt tenni, hogy a hátam mögött más nőkhöz jár.
De az ilyen férfiakat sem értem. Ennek az illetőnek van 2 fia két különböző nőtől, és így is 36 évesen egyik nőtől megy a másikig a feleségek mellett. Aki tudja magáról, hogy ilyen (ezt szerintem mindenki tudja saját magáról jól), az miért alapít családot már 26-27 évesen, ha aztán még sok évig mászkál sok nő után?
Mert gyáva ahhoz, hogy bevallja magának, hogy ő márpedig ilyen, és felvállalja, hogy így él és így érzi jól magát.
Egyébként nem kezdenék nős emberrel, mert az nem PÁRkapcsolat. Egy párnak 2 azaz kettő tagja lehet, ebbe sem feleség, sem párhuzamos barátnő, sem másik férj/pasi nem fér bele.
"kezdtem elbunkósodni, mert ösztönösen éreztem, hogy nem szeretem, és én még mást is ki akarok próbálni"
És nem lett volna egyszerűbb kinyitni a kis szádat, és megmondani szépen, egyenesen a nőnek, hogy mi a szitu?
Ezek szerint a nő csak azt kapta vissza, amit adott annak idején. Meg is érdemli.
Amúgy én soha nem lennék képes ilyen alyas dologra, mert többre tartom magam ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!