Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek nős emberrel...

Kezdenétek nős emberrel párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Én ebben a tekintetben nem értem az embereket. A szomszédainknál áll a bál. Van egy gyönyörű új családi házuk, két éve készült el. Van egy hét éves fiú gyerekük is. A férfi 36, a nő 32. Nos, a pasas titokban "összejött" egy 27 éves nőcivel, nappal otthon van a feleségével meg a gyerekkel, de minden éjjel megy a másik nőhöz. Hónapokig nem vallotta be a feleségének, az mástól tudta meg.

Most gyakran úgy cirkuszolnak, hogy az összes szomszéd hallja, és a feleség nyugtatókon él.

DE: amikor ez a pár összejött, (a férj a feleséggel), akkor a pasi még az előző feleségével volt, akitől szintén van egy fia. Eleinte ugyanúgy titokban keveregtek, ahogyan most a férfi az új nőjével teszi.

Én pont ezért (több más ok mellett is) nem kezdenék nős férfival semmit, se olyannal, aki a párja mellett udvarolgatna nekem. Mindig a fejemben lenne, hogy ha rám un, velem fogja ugyanezt tenni, hogy a hátam mögött más nőkhöz jár.

De az ilyen férfiakat sem értem. Ennek az illetőnek van 2 fia két különböző nőtől, és így is 36 évesen egyik nőtől megy a másikig a feleségek mellett. Aki tudja magáról, hogy ilyen (ezt szerintem mindenki tudja saját magáról jól), az miért alapít családot már 26-27 évesen, ha aztán még sok évig mászkál sok nő után?

2011. júl. 28. 10:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%
SOHA!!! A nők legalja, aki ide süllyed.
2011. júl. 28. 10:54
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyáva ahhoz, hogy bevallja magának, hogy ő márpedig ilyen, és felvállalja, hogy így él és így érzi jól magát.

Egyébként nem kezdenék nős emberrel, mert az nem PÁRkapcsolat. Egy párnak 2 azaz kettő tagja lehet, ebbe sem feleség, sem párhuzamos barátnő, sem másik férj/pasi nem fér bele.

2011. júl. 28. 10:55
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Én elmondom miért neked szívesen. Én ugyan nem vagyok ilyen, de volt bennem is ilyen érzés, hogy minél több nőt megismerni, szexelni velük, bár nem vagyok az a fajta. És valamilyen szinten ilyen kapuzárási pánik is, hogy az ember érezze, ha "akarna" tud szerezni nőt. Persze házasságba már nem szép dolog! De mondom voltam olyan kapcsolatban, ahol éreztem, hogy azért kezdtem elbunkósodni, mert ösztönösen éreztem, hogy nem szeretem, és én még mást is ki akarok próbálni, nem akarok rossz kapcsiba megöregedni. A nő meg vessen magára, jó a mondás, hogy Isten nem ver bottal. Ennyi.
2011. júl. 28. 10:56
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha. Csak abban az esetben, ha már folyamatban van a válás, elköltözött a feleségétől, és NEM miattam jutott idáig a házasságuk.
2011. júl. 28. 10:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnék róla, hogy van valakije -és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy barátnő, vagy feleség- akkor nem. De sajnos előfordult már, hogy átvertek...
2011. júl. 28. 11:00
 6/23 anonim ***** válasza:
76%

"kezdtem elbunkósodni, mert ösztönösen éreztem, hogy nem szeretem, és én még mást is ki akarok próbálni"

És nem lett volna egyszerűbb kinyitni a kis szádat, és megmondani szépen, egyenesen a nőnek, hogy mi a szitu?

2011. júl. 28. 11:00
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Csak abban az esetben, ha olyan szinten behálózott volna, hogy gondolni sem bírok másra, de akkor is csak abban az esetben, ha eltudom fogadni, hogy sosem fog elválni, és neki ez csak szórakozás! Egy darabig működhetne, de hát ki akarna ilyet magának? Csak gyenge akaratú, irányítható, szeretetre éhező ember, aki rendkívül naiv, befolyásolható. Én nem vagyok ilyen.
2011. júl. 28. 11:03
 8/23 hot_kiss ***** válasza:
100%
Nem. Nem akarnék sem 3. lenni, sem egy család szétbombázója lenni és ha én általam ilyet csinál, akkor ezt velem is megcsinálhatja később.
 9/23 anonim ***** válasza:
66%

Ezek szerint a nő csak azt kapta vissza, amit adott annak idején. Meg is érdemli.

Amúgy én soha nem lennék képes ilyen alyas dologra, mert többre tartom magam ennél.

10/23 anonim ***** válasza:
84%
1100-ásnak. A kis pici szánkat nem olyan könnyű mindig kinyitni, de én nem csaltam meg amíg együtt voltunk. :P Nem olyan könnyű a szakítás, amikor még nem szakítottál. Könnyű, lehet valakinek aki már ezerszer szakított, de nem mindenkinek. :P
2011. júl. 28. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!