Párok, akik között nagyobb a korkülönbség kérem válaszoljanak?!
Barátaitok titeket is megpróbáltak lebeszélni kapcsolatotok elején a párotokról, mondván hogy túl idős vagy túl fiatal hozzátok?
A helyzet az hogy leendő párom és köztem 13 év van.De én ezt nem veszem észre! Egyszerűen olyan jól kijövök vele mint még senki mással! De barátaim nem értik hogy mit eszek egy nálam jóval idősebb pasinál. Nem mintha az ő véleményük számítana...
Szóval veletek volt ilyen?
ma 11:08
Nekünk is sokáig titkolóznunk kellett, de úgy gondoltam, hogy 22évesen megtudom értetni már a szüleimmel, hogy ez nem érdekkapcsolat, de ők hallani se akarnak róla :( de remélem idővel megbékélnek, mert a párom már szeretné ha oda költöznék hozzá... Tudom, hogy nem könnyű beletörődniük, de olyan rossz érzés nekem, hogy nem értik meg mennyire boldogok vagyunk együtt.. Remélem az idő majd segít! És remélem nálad is és a kérdezőnél is minden rendben lesz! Sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!