Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok, akik között nagyobb a...

Párok, akik között nagyobb a korkülönbség kérem válaszoljanak?!

Figyelt kérdés

Barátaitok titeket is megpróbáltak lebeszélni kapcsolatotok elején a párotokról, mondván hogy túl idős vagy túl fiatal hozzátok?

A helyzet az hogy leendő párom és köztem 13 év van.De én ezt nem veszem észre! Egyszerűen olyan jól kijövök vele mint még senki mással! De barátaim nem értik hogy mit eszek egy nálam jóval idősebb pasinál. Nem mintha az ő véleményük számítana...

Szóval veletek volt ilyen?

2011. júl. 27. 19:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Férjem 11 évvel idősebb. Csak a születésnapokon szokott feltűnni, vagy ha valahová mindkettőnk születési dátumát be kell írni.

Az én környezetemben nem zavart senkit.

A szüleim viccelődtek egyszer vele - az esküvő után készítettek egy könyvet fotókkal, az egyik oldalra összegyűjtötték a gyerekkori fotóinkat, ugyanazokból az évekből. Bal oldalon én csorgattam ki a nyálat a számon és néztem a csörgőmet, jobb oldalon ő már "nagyfiú" volt.

De ezt is csak a poén kedvéért rakták bele, soha nem került negatív értelemben szóba a kora.

2011. júl. 27. 19:48
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
13 év nem olyan nagy. Köztünk 8 év van, de senki nem szekált érte. Ha ti jól megvagytok, másnak miért probléma?
2011. júl. 27. 19:49
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Köztem és a párom között 16 év van, én 20, ő 36. Évek óta együtt vagyunk, de az utóbbi 1 év az, amikor ő is elfogadta abszolút ezt a helyzetet és már nem fél attól, hogy elmegyek egyetemre, elhagyom egy fiatalabb pasiért, nem lehet még gyerekünk stb.

Persze, a környezetünk is ellenezte a dolgot, de mára már mindenki elfogadta.

Nem tudom nálatok hogy jön ki ez a 13 év, ki hány éves, de szerintem egy idő után abszolút nincs jelentősége. Ha boldogok vagytok akkor ne foglalkozzatok azzal, hogy ki mit mond!

2011. júl. 27. 19:50
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
A szerelem nem kortól függ. És szerintem 13 év nem eget rengetően sok. Ha boldogok vagytok együtt akkor ne törődj azzal mit mondanak, mert nem látnak bele a kapcsolatodba. Jó én lehet azért vagyok ennyire megértő mert én is szerelmes vagyok egy tőlem jóval idősebb férfiba, de köztünk sem látszik meg a húúú de nagy korkülönbség.
2011. júl. 27. 19:51
 5/23 A kérdező kommentje:
19 vagyok ő 32. :)
2011. júl. 27. 19:53
 6/23 anonim ***** válasza:
88%
Az én szüleim között pontosan húsz év van és remekül megvannak egymással, teljes a harmónia. Senkit sem zavarja ez, a szerelem amúgy sem ezen múlik.
2011. júl. 27. 19:55
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát mióta becsapott az életembe ez a nagy szerelem hatalmas korkülönbséggel, teljesen másképp látom a világot:) Én sok boldogságot kívánok nektek! :)
2011. júl. 27. 19:56
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
Köztünk 6 év van, néha vicces, hogy amikor én születtem, ő akkor lett elsős. Néha teljesen más világ :D de inkább érdekesség, mint zavaró.
2011. júl. 27. 19:57
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
15 évvel idősebb a párom.Egyik családtagom sem szólt meg,látták hogy milyen jól megvagyunk egymással.Én sem veszem észre a korkülönbséget ahogyan te sem.12 éve vagyunk együtt.
2011. júl. 27. 20:04
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok gondolat jutott eszembe erről a kérdésről.

Sajnos most válságban van a kapcsolatunk, úgyhogy jelenidőben nem tudok nyilatkozni, de azért az elmúlt 13 évből tudok érdekes momentumokat mondani neked:

Én 26 éves srác voltam, amikorra már néhány komolyabb és néhány kevésbé komoly kapcsolat után voltam. Kb 4 hónapja voltam egyedül egy szakítás után (én szakítottam egy bő éves kapcsolatot), amikor egy társaságba kerültem és az egyik nőre ráhajtottam. Bár én kimondottan csak szexre akartam, de az a csaj olyan is volt...

És ekkor robbant az életembe a SZERELEM. Egy 17 éves lánnyal jöttem össze. 8,5 év van közöttünk. Mivel én egy későnérő srác vagyok, ő meg a koránál komolyabb és szolidabb volt (tehát semennyire sem plázapitcha) így teljesen megtalálta zsák a foltját. A fent említett hölgyike volt az, aki a közeledéseimet elutasította, amikor meg meglett ez a kapcsolat, akkor rámnyomult, de leráztam és megmondtam neki, hogy szerelmes vagyok. Na ő (velemkorú) akkor nagyon mondogatta, hogy biztos vagyok 26 éves férfiként, hogy egy 17 éves diáklánytól meg fogom kapni, amit akarok? De én kitartottam és soha, de soha nem szólt bele az életünkbe a korkülönbség.

Vannak, akik a mostani válságunkat annak tudják be, hogy ő 17 volt, tapasztalatlan és lekozmált egy komoly kapcsolatba, tehát semmi és senki más nem volt neki, mint én és ez a kapcsolat. És mivel ő most 30, rámunt, kipróbálna másokat és más dolgokat stb. De ezek csak teóriák. Nem ide illik, de úgy komplett: én voltam az, aki ez elmúlt hetekben többször írtam ki aggódó kérdéseket, hogy a 30 éves párom szünetet akar a kapcsolatunkban.

Tehát pont most kerültem akár egy ellentmondásosnak is tűnő dologba, miszerint a 13 év alatt sosem jött ki a korkülönbség, de talán most meg megöli a kapcsolatot?

Én ebben nem hiszek. Ha egy kapcsolat jó, akkor nem volna szabad a korkülönbségnek beleszólnia.

2011. júl. 27. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!