Párok, akik között nagyobb a korkülönbség kérem válaszoljanak?!
Barátaitok titeket is megpróbáltak lebeszélni kapcsolatotok elején a párotokról, mondván hogy túl idős vagy túl fiatal hozzátok?
A helyzet az hogy leendő párom és köztem 13 év van.De én ezt nem veszem észre! Egyszerűen olyan jól kijövök vele mint még senki mással! De barátaim nem értik hogy mit eszek egy nálam jóval idősebb pasinál. Nem mintha az ő véleményük számítana...
Szóval veletek volt ilyen?
19 vagyok, párom 42(!!!)
ritka, hogy magunk közt feltűnik, a gondolkodásunk, és a mentalitásunk nagyjából megegyezik, és mellesleg ennyi idősen van felelősségérzete, és reális világnézete is, készen áll megállapodni - ahogyan én is.
23 hetes kismama :)
21:09 vagyok
Köszönöm :)
Az elején persze voltak a szüleim részéről gubancok, de mára már mindenki látja, hogy komolyan gondoljuk, és egyre inkább elfogadó a környezetünk, kitartást mindenkinek hasonló helyzetben!
A válasz megírásának időpontja: ma 21:09
Dejó neked! nálam valamivel több a korkülönbség és nem gubancok vannak hanem katasztrófa :( tiltanak, fenyegetnek stb. nagyon rosszul esik, pedig nagyon szeressük egymást 3éve (2,5évet titkoltunk). a barátnőim mind mellettem állnak, tudják, hogy boldog vagyok vele, de a szüleim kikészítenek :(
Hmm de jó hogy nem vagyok egyedül ezzel a "problémával" :)
Én is erősítem a táborotokat :):) 18 éves vagyok a leendő párom 32 :) Ő az első olyan férfi akinél tényleg érzem azt hogy szerelmes vagyok.:) napról napra jobban :) Azért leendő,mert úgy érezzük hogy nem kell elsietni és inkább hagyjuk minél jobban megismerni és kibontakozni egymást :)) Szóval ne zavarjon a korkülönbség,te is érettebb vagy gondolom a kortársaidnál:)) Sok boldogságot :)
21:09! Gratulálok a babához!:))
Annyira örülök hogy több olyan ember is van itt aki hasonló cipőben van mint én.:D Mindenkinek nagyon sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!