Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nevet adnád a gyerekedn...

Melyik nevet adnád a gyerekednek az alábbiak közül? Csak ezek közül választhatsz 1 fiú és 1 lány nevet, olyan válasz nincs, hogy egyiket sem!

Figyelt kérdés

Fiú nevek: István, József, Sándor, Benedek, Zsigmond, Béla, Dezső, Lajos, Mihály, János

Lány nevek: Erzsébet, Ilona, Mária, Annamária, Magdolna, Zsuzsanna, Ibolya, Gizella, Margit, Irma.

Köszi :D

2011. júl. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim válasza:
Zsuzsanna és János, bár én egy kicsit elfogult vagyok, mert Zsuzsannának hívnak és a halott nagytatám János. De 17 éves vagyok, és nem ciki ez a név. Ismerek nálam fiatalabbat is János névvel. Janinak becézik. Szóval. Semmi gond velük.
2011. aug. 10. 23:42
 52/79 anonim ***** válasza:
0%
gyönyörű régi nevek.azért még rajtunk kivül is van normális gondolkodású ember. Hajrá Magyarok!
2011. aug. 10. 23:57
 53/79 anonim ***** válasza:
47%

Jaj szegény kölyök...

Talán Sándor és Annamária de mind szörnyen ó divatú halladj a korral, régi unalmas neveket aggatni a gyerekre nem haza szeretet.

2011. aug. 11. 01:48
 54/79 anonim ***** válasza:
Benedek és Erzsébet
2011. aug. 11. 02:17
 55/79 anonim ***** válasza:

Anyukám testvérének a felesége Zsuzsanna. (40 körül.)

Az osztályfőnököm Sándor. (20 és 30 között.)

Anyukám barátja szintén Sándor (30 körül.)

A szerelmem bátyja és az egyik haverja János (Mindketten 20 körül.)

Zsuzsi, Sanyi bá, Sanyi, Jani és Jancsi.

Egyikükről sem egy öreg bácsi, vagy néni jut eszembe, egyáltalán nem olyan rosszak ezek a nevek, mint ahogy itt sokan előadják. Egyébként érdekes, a Szépség és divat kategóriában mindenki útszéli, és rossz életű aki cicanadrágot akar hordani hosszított felső nélkül, de ezek a nevek meg borzalmasak, és haladjunk a korral?

Amúgy 17 éves vagyok, és ha lesznek gyerekeim, az egyik kisfiamat lehet, hogy Benedeknek fogják hívni - vagy Benett-nek - mert szerintem nagyon kedves becenév az, hogy Beni, és egy percig sem fogom úgy gondolni, hogy szégyenkeznie kell majd emiatt, pedig hordok cicanadrágot. - hosszított felső nélkül -

2011. aug. 11. 03:14
 56/79 anonim ***** válasza:

Mihály, János

Erzsébet, Zsuzsanna

Nekem azért tetszenek ezek a nevek, mert magyarok, most nincs nagyon sok belőlük, és mégsem kirívóak - és a Misi, Jancsi, Zsóka, Zsuzsi kedves egy gyereknek is.

2011. aug. 11. 06:56
 57/79 anonim ***** válasza:
István/Ilona
2011. aug. 11. 07:49
 58/79 anonim ***** válasza:

István és Ilona :) szerintem megállják a helyüket névként a mai elmodernesedett művilágban is.

23N

2011. aug. 11. 08:52
 59/79 anonim ***** válasza:
Benedek es Magdolna. :)
2011. aug. 11. 10:42
 60/79 anonim ***** válasza:

János és Magdolna.

Végre normális nevek, nem Tas, Huba meg Töhötöm!

2011. aug. 11. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!