Melyik nevet adnád a gyerekednek az alábbiak közül? Csak ezek közül választhatsz 1 fiú és 1 lány nevet, olyan válasz nincs, hogy egyiket sem!
Fiú nevek: István, József, Sándor, Benedek, Zsigmond, Béla, Dezső, Lajos, Mihály, János
Lány nevek: Erzsébet, Ilona, Mária, Annamária, Magdolna, Zsuzsanna, Ibolya, Gizella, Margit, Irma.
Köszi :D
Jaj szegény kölyök...
Talán Sándor és Annamária de mind szörnyen ó divatú halladj a korral, régi unalmas neveket aggatni a gyerekre nem haza szeretet.
Anyukám testvérének a felesége Zsuzsanna. (40 körül.)
Az osztályfőnököm Sándor. (20 és 30 között.)
Anyukám barátja szintén Sándor (30 körül.)
A szerelmem bátyja és az egyik haverja János (Mindketten 20 körül.)
Zsuzsi, Sanyi bá, Sanyi, Jani és Jancsi.
Egyikükről sem egy öreg bácsi, vagy néni jut eszembe, egyáltalán nem olyan rosszak ezek a nevek, mint ahogy itt sokan előadják. Egyébként érdekes, a Szépség és divat kategóriában mindenki útszéli, és rossz életű aki cicanadrágot akar hordani hosszított felső nélkül, de ezek a nevek meg borzalmasak, és haladjunk a korral?
Amúgy 17 éves vagyok, és ha lesznek gyerekeim, az egyik kisfiamat lehet, hogy Benedeknek fogják hívni - vagy Benett-nek - mert szerintem nagyon kedves becenév az, hogy Beni, és egy percig sem fogom úgy gondolni, hogy szégyenkeznie kell majd emiatt, pedig hordok cicanadrágot. - hosszított felső nélkül -
Mihály, János
Erzsébet, Zsuzsanna
Nekem azért tetszenek ezek a nevek, mert magyarok, most nincs nagyon sok belőlük, és mégsem kirívóak - és a Misi, Jancsi, Zsóka, Zsuzsi kedves egy gyereknek is.
István és Ilona :) szerintem megállják a helyüket névként a mai elmodernesedett művilágban is.
23N
János és Magdolna.
Végre normális nevek, nem Tas, Huba meg Töhötöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!