Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik. Szoktunk beszélni találkozni stb. igazából valami kedveset szeretnék neki írni smsben de nem tudom hogy mit. Tudom hülye kérdésre hülye válasz. De nektek mi volt a legkedvesebb sms amit kaptatok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 20:51
1/19 anonim válasza:
Szívedből írj, az lesz a legkedvesebb. :)
2/19 anonim válasza:
Valahol messze, valahol távol, valaki szíve teérted lángol.
3/19 anonim válasza:
Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad
4/19 anonim válasza:
Mikor rád gondolok, megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem, bilincsben a testem. Mindig itt vagy velem, mégis oly távol, csak én tudom, hogy mennyire hiányzol.
5/19 anonim válasza:
Ha álmodom, nem tudom, hogy mi a jó és mi a rossz. Ha álmodom nem tudom mi az álom és mi a való. Ha álmodom, nem tudom mit miért teszek, csak azt remélem, ott veled leszek.
6/19 anonim válasza:
Van egy álmom, amelyben a legfontosabb szerepet neked szánom. Ha egyszer valóra váltom, én leszek a legboldogabb a világon.
7/19 anonim válasza:
A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodom. A legszebb érzés, ha hozzád érhetek és ha veled ébredhetek.
8/19 anonim válasza:
Mikor rózsát látok te jutsz az eszembe, ha a neved hallom könny szökik a szemembe. Nehogy azt hidd, hogy el foglak feledni, mert én téged örökké foglak szeretni
9/19 anonim válasza:
Van 25 másodperced, hogy írj nekem. Ebbol 15 hátra van és ha az sms-ed nem ér ide 10 másodpercen belül, amibol 8 már le is telt, akkor jössz nekem ezer puszival
10/19 anonim válasza:
Te vagy a kezdet, te vagy a vég, nélküled felhos az ég. Csak veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!