Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nevet adnád a gyerekedn...

Melyik nevet adnád a gyerekednek az alábbiak közül? Csak ezek közül választhatsz 1 fiú és 1 lány nevet, olyan válasz nincs, hogy egyiket sem!

Figyelt kérdés

Fiú nevek: István, József, Sándor, Benedek, Zsigmond, Béla, Dezső, Lajos, Mihály, János

Lány nevek: Erzsébet, Ilona, Mária, Annamária, Magdolna, Zsuzsanna, Ibolya, Gizella, Margit, Irma.

Köszi :D

2011. júl. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
Zsigmond, Irma
2011. júl. 27. 09:39
 42/79 anonim ***** válasza:
Benedek és Annamária. A többi gáz.
2011. júl. 27. 09:46
 43/79 anonim ***** válasza:
Benedek és Zsuzsanna
2011. júl. 27. 10:54
 44/79 anonim ***** válasza:
Ki akarna már a gyerekének olyan nevet adni, hogy Gizella meg Dezső? lol
2011. júl. 27. 14:33
 45/79 anonim ***** válasza:

apukám Zsigmond :D

Tehát a fiú nevek közül a Dezső, a Lajos és a Béla kizárt, a többi még szóba jöhetne, a lány nevek közül az Irmát, a Margitot kivéve mind lehetséges:) nekem még az Emma tetszik egyébként:)

2011. júl. 27. 14:36
 46/79 Pro Patria ***** válasza:
55%

"OFF: miért borzalmasak ezek? mi legyen jessica, kevin?"

"Most komolyan emberek, ha szerintetek ezek csúnya és ódivatú nevek, akkor milyet adjanak? Mi ma a trendi? Lara, Dzsenifer, Kevin meg Armandó?"

Nem kell átesni a ló másik oldalára, de ezek akkor is ódivatú nevek, és valószínűleg közröhej tárgyai lennének a hordozóik.

Ezeken kívül rengeteg nem "magyartalan", de nem is őskori név van, ami szépen cseng.

Fiúnévből:

Péter, Tamás, Máté, Márk, Dániel, András, Dávid, Gábor, Norbert, Balázs, stb.

Lánynévből:

Szandra, Réka, Laura, Petra, Zsófia, Eszter, Enikő, Dóra, Brigitta, stb.

Szerintem ezekre nem fújjognának a válaszolók.

Arra is gondolni kell, hogy adott esetben egy bulin elég égő olyan névvel bemutatkozni, hogy Károly, vagy Mihály. És tetszik, vagy sem, a mai generációk járnak bulizni. Ahogy egyébként a régiek is jártak, szóval ez nem valami ördögtől való dolog.

Elég gáz lenne egy 5 éves kisfiúnak olyan nevet adni, amiről mindenkinek egy 60 éves papa jut eszébe - lévén, hogy más olyat nem ismer, akit így hívnának.

Nem kell ehhez dzsordzsó, meg puliszka, meg mittudomén milyen nevet adni, de a kettő között van az arany középút.

2011. júl. 29. 01:16
 47/79 Pro Patria ***** válasza:
44%

Az is sokat mondó, hogy - ahogy láttam - senki nem szólalt fel, hogy "jé, az én nevem is köztük van!" (legfeljebb egy, de ő is úgy, hogy utálja.)

Még csak azt sem mondták, hogy "a barátnőmet, a tesómat", stb így hívják.

Csak annyit, hogy "a szüleim, a nagypapám, a nagymamám neve volt", stb.

Azok között, amiket én felsoroltam, viszont biztos vagy egy-kettő, amit visel valamely válaszoló, és mégsem dzsesszika, vagy kevin.

2011. júl. 29. 01:19
 48/79 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a Zsuzsanna egyaltalan nem oreges, ordivatu nev, csak olyan sok van belole, hogy ajjaj. En is az vagyok. Nem szeretem, mert mindenki csak "Zsuzsaz", de nem neveznem odivatunak...
2011. júl. 29. 02:53
 49/79 anonim ***** válasza:
ha neked lesz akkor ajd valami, mira vagy norina nevet.. de ne ibolya ... :|
2011. aug. 10. 23:08
 50/79 anonim ***** válasza:
Benedek - Annamária
2011. aug. 10. 23:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!