Melyik nevet adnád a gyerekednek az alábbiak közül? Csak ezek közül választhatsz 1 fiú és 1 lány nevet, olyan válasz nincs, hogy egyiket sem!
Fiú nevek: István, József, Sándor, Benedek, Zsigmond, Béla, Dezső, Lajos, Mihály, János
Lány nevek: Erzsébet, Ilona, Mária, Annamária, Magdolna, Zsuzsanna, Ibolya, Gizella, Margit, Irma.
Köszi :D
Erzsébet és Benedek.
Viszont egyiket sem adnám a gyerekemnek.
Tudom, hogy szörnyűek! Én se adnám egyiket se a gyerekemnek. Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést. :D
Én amúgy a Benedek és a Zsuzsanna neveket adnám, ha nagyon muszáj lenne.
Szerintem szép nevek (de nem ezt kérdezted)...
Szerintem a Mihályt választ, mert azt tudod becézni Misinek vagy a Sándor, beceneve: Sanyi.
A Lány nevek közül Ilona, Lona becézéssel vagy a Zsuzsanna, Zsuzsu, Zsuzsi és ok becenévvel!
De nézd meg az interneten a jelentésüket és úgy könnyebb lesz! A naptárban is nézeges neveket, én úgy kaptam a nevem, hogy a mamám szülinapja azon a napon van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!