Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehetne kideriteni?...

Ezt hogy lehetne kideriteni? Fura helyzet!

Figyelt kérdés

Elég hülye helyzetben vagyok. A múltkor főnökömmel részt vettem egy céges előadáson. A főnököm nagyon régóta tetszik nekem ezt hozzátenném. Szóval az előadást egy külföldi fickó tartotta aki az előadás után a főnököm előtt elhivott vacsorázni.Én természetesen igent mondtam rá, hisz már sok jelzést küldtem a főnök felé-amit ő nem nagyon fogadott-azon kivűl hogy mindig kedves volt velem.Én meg úgy voltam hogy na akkor meg miért ne, meg sem fordult a fejemben hogy őt ez majd rosszul fogja érinteni.Azóta teljesen másképp viselkedik velem. Olyan rideg lett, és kimért. A fickóval viszont minden jól alakul, nem volt még sem csók sem semmi de randiztunk már párszor. Tetszik hogy nem akarja elsietni. Nagyon kedves, figyelmes, és nem mellesleg minden földi jóval elhalmoz. Gazdag.Bár ez nekem soha nem számitott, jó érzés hogy mindig kedveskedik valamivel, soha nem éreztem még ilyen rajongást.Nem is értem miért pont én-hisz vannak tőlem sokkal jobb csajok a világon.

Tegnap egy csokor virág volt az asztalomon. Én rögtön hivtam a fickót hogy jaj köszönöm szépen a virágot mikor benyitott a főnököm-szépen végighallgatta a telefonbeszélgetést. Aztán mikor letettem a telefont csak annyit mondott:Igazán szép virágok nem?A fehér rózsa a kedvenced jól tudom igaz?És bezárta az ajtót.

Azóta azon töröm a fejem hogy honnan tudta a fickó akivel randizgatom hogy mi a kedvenc virágom?vagy csak véletlen?de soha nem emlitettem előtte...és a főnök rakciója....Egy pillanatig olyan érzésem volt hogy nem is attól kaptam akitől gondoltam....elég meglepett volt a telefonban a hangja...

Szerintetek lehetséges hogy valami összeesküvés van?Dehát a főnököm nem vehette-akkor miért viselkedik ilyen fölényesen újjabban. Féltékeny?erre gondolni sem merek, mert angyon belé voltam esve.Vagy csak én kombinálok?

Valahogy ki kellene deriteni...ötlet?

24N

2011. júl. 26. 09:46
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
utolsó! ezért te sem vagy semmi 32 évesen..
2011. júl. 29. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!