Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehetne kideriteni?...

Ezt hogy lehetne kideriteni? Fura helyzet!

Figyelt kérdés

Elég hülye helyzetben vagyok. A múltkor főnökömmel részt vettem egy céges előadáson. A főnököm nagyon régóta tetszik nekem ezt hozzátenném. Szóval az előadást egy külföldi fickó tartotta aki az előadás után a főnököm előtt elhivott vacsorázni.Én természetesen igent mondtam rá, hisz már sok jelzést küldtem a főnök felé-amit ő nem nagyon fogadott-azon kivűl hogy mindig kedves volt velem.Én meg úgy voltam hogy na akkor meg miért ne, meg sem fordult a fejemben hogy őt ez majd rosszul fogja érinteni.Azóta teljesen másképp viselkedik velem. Olyan rideg lett, és kimért. A fickóval viszont minden jól alakul, nem volt még sem csók sem semmi de randiztunk már párszor. Tetszik hogy nem akarja elsietni. Nagyon kedves, figyelmes, és nem mellesleg minden földi jóval elhalmoz. Gazdag.Bár ez nekem soha nem számitott, jó érzés hogy mindig kedveskedik valamivel, soha nem éreztem még ilyen rajongást.Nem is értem miért pont én-hisz vannak tőlem sokkal jobb csajok a világon.

Tegnap egy csokor virág volt az asztalomon. Én rögtön hivtam a fickót hogy jaj köszönöm szépen a virágot mikor benyitott a főnököm-szépen végighallgatta a telefonbeszélgetést. Aztán mikor letettem a telefont csak annyit mondott:Igazán szép virágok nem?A fehér rózsa a kedvenced jól tudom igaz?És bezárta az ajtót.

Azóta azon töröm a fejem hogy honnan tudta a fickó akivel randizgatom hogy mi a kedvenc virágom?vagy csak véletlen?de soha nem emlitettem előtte...és a főnök rakciója....Egy pillanatig olyan érzésem volt hogy nem is attól kaptam akitől gondoltam....elég meglepett volt a telefonban a hangja...

Szerintetek lehetséges hogy valami összeesküvés van?Dehát a főnököm nem vehette-akkor miért viselkedik ilyen fölényesen újjabban. Féltékeny?erre gondolni sem merek, mert angyon belé voltam esve.Vagy csak én kombinálok?

Valahogy ki kellene deriteni...ötlet?

24N

2011. júl. 26. 09:46
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
De miért lehetetlen? Ma rá fogok kérdezni a fickónál hogy honnan tudta mi a kedvenc virégom.És kiderül....
2011. júl. 26. 10:07
 12/41 anonim ***** válasza:
96%

"Rendes fickó, én meg elég jó beosztásban vagyok, szükségük van rám, a munkámra."

Mindenki pótolható egy munkahelyen! Tetszel neki, játszik veled, aztán megun, elküld. nem biztos, hogy így történne, de ha mégis, akkor se pasi, se munka.

2011. júl. 26. 10:07
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
ha igazán jó beosztásban vagy (amit írtál is) akkor igazán becsüld meg! Ne akarj mindent! Mert ha egy lapra teszel fel mindent meló + szerelem, és ha borul valamelyik a kettőből, akkor a hátsódon fogsz landolni... aztán maradsz meló sés pasi nélkül IS!
2011. júl. 26. 10:08
 14/41 anonim ***** válasza:
85%

84%

Egyre gondoltunk ! :)

2011. júl. 26. 10:09
 15/41 A kérdező kommentje:

Nem azért tetszik mert gazdag-de persze-az is egy dolog!Ha őt választanám (ha választhatnék) akkor biztos hogy mind érzelmileg mind anyagilag el lennék kényeztetve.

De ha kiderülne hogy a főnök virágot küldött nekem...hát az felkavarná az érzéseimet az biztos!

2011. júl. 26. 10:10
 16/41 anonim ***** válasza:
42%
mekkora kis k*rva vagy baszod....anyagiakra mész annyira látszik az irásodbol..nah hajrá....jobban járnál ha kiállnál vhova...bár itt legalább munkanélkül kapsz meg mindent a ügyféltől...szépre tanitottak otthon -.-...
2011. júl. 26. 10:14
 17/41 anonim ***** válasza:
87%

Azért írjuk, hogy ne kezdj vele, mert ezeknek a kapcsolatoknak soha nincs jó vége.

Képzeld el, hogy otthon vele élsz, Te vagy a társa, egyenrangúak vagytok.

Az irodába bementek, visszaváltozik Főnökké, hiszen ez a dolga, mivel ő a Főnök. Leszid mondjuk egy munkád miatt, vagy, ha nem is leszid, de rád szól, megkritizál.

És ezt úgy teszi, hogy joga van hozzá, mert fölötted áll.

Tehát nem szimmetrikus a kapcsolatotok, hanem alá-fölé rendelt.

És az irodában nem is bánhat úgy veled, mint a barátnőjével, mert ott nem az vagy, hanem a beosztottja.

Hogy reagálnád le?

Úgy, hogy mondjuk János leszidott, akinek otthon mosom a zokniját, vagy úgy hogy a Főnök leszidott?

Lehet, hogy otthon számon kérnéd, hogy az irodában miért ridegebb veled.

Lehet, hogy az irodában érintenéd meg bizalmasabban, amitől Ő -jogosan- elhúzódna.

Nem lehet ezt a kettőt összekeverni!

Ez ugyan olyan, minthogy egy tanár sem taníthatja a saját gyerekét. Még az sem jó, ha ugyanabba a suliba jár a gyerek.

Mert nem lehet a kettőt összehozni.

Otthon anya, a suliban meg tanárnő?

Ugyanez van ezzel a Főnök-Beosztott dologgal is.

2011. júl. 26. 10:14
 18/41 anonim ***** válasza:
95%
A megoldás: új munkahely, és akkor együtt lehettek. Amíg ő a főnököd, az semmi jóra nem vezet.
2011. júl. 26. 10:16
 19/41 anonim ***** válasza:
65%

Nem azért tetszik mert gazdag-de persze-az is egy dolog!Ha őt választanám (ha választhatnék) akkor biztos hogy mind érzelmileg mind anyagilag el lennék kényeztetve.

De a pénz kell neked, hát itt is írod. Én nem ítéllek el, mert ha előröl kezdhetném akkor én is pénzes palikkal kezdenék. Nincs ebben semmi rossz, ilyen ez a világ, minden a pénz körül forog.

2011. júl. 26. 10:18
 20/41 A kérdező kommentje:
Szerintem a mai világban igen is fontos a pénz!Nekem sem ez az elsődleges szempont, de azért fontos az hogy ne kelljen nyomorognunk. Nem pályázok kizárólag cégvezetőkre-ne hogy ezt hidd! Egyszerű lány vagyok, és a másik fickó iránt is érzek valamit!De a főnökömet régóta ismerem és ez sokat számit!
2011. júl. 26. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!