Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehetne kideriteni?...

Ezt hogy lehetne kideriteni? Fura helyzet!

Figyelt kérdés

Elég hülye helyzetben vagyok. A múltkor főnökömmel részt vettem egy céges előadáson. A főnököm nagyon régóta tetszik nekem ezt hozzátenném. Szóval az előadást egy külföldi fickó tartotta aki az előadás után a főnököm előtt elhivott vacsorázni.Én természetesen igent mondtam rá, hisz már sok jelzést küldtem a főnök felé-amit ő nem nagyon fogadott-azon kivűl hogy mindig kedves volt velem.Én meg úgy voltam hogy na akkor meg miért ne, meg sem fordult a fejemben hogy őt ez majd rosszul fogja érinteni.Azóta teljesen másképp viselkedik velem. Olyan rideg lett, és kimért. A fickóval viszont minden jól alakul, nem volt még sem csók sem semmi de randiztunk már párszor. Tetszik hogy nem akarja elsietni. Nagyon kedves, figyelmes, és nem mellesleg minden földi jóval elhalmoz. Gazdag.Bár ez nekem soha nem számitott, jó érzés hogy mindig kedveskedik valamivel, soha nem éreztem még ilyen rajongást.Nem is értem miért pont én-hisz vannak tőlem sokkal jobb csajok a világon.

Tegnap egy csokor virág volt az asztalomon. Én rögtön hivtam a fickót hogy jaj köszönöm szépen a virágot mikor benyitott a főnököm-szépen végighallgatta a telefonbeszélgetést. Aztán mikor letettem a telefont csak annyit mondott:Igazán szép virágok nem?A fehér rózsa a kedvenced jól tudom igaz?És bezárta az ajtót.

Azóta azon töröm a fejem hogy honnan tudta a fickó akivel randizgatom hogy mi a kedvenc virágom?vagy csak véletlen?de soha nem emlitettem előtte...és a főnök rakciója....Egy pillanatig olyan érzésem volt hogy nem is attól kaptam akitől gondoltam....elég meglepett volt a telefonban a hangja...

Szerintetek lehetséges hogy valami összeesküvés van?Dehát a főnököm nem vehette-akkor miért viselkedik ilyen fölényesen újjabban. Féltékeny?erre gondolni sem merek, mert angyon belé voltam esve.Vagy csak én kombinálok?

Valahogy ki kellene deriteni...ötlet?

24N

2011. júl. 26. 09:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem kamu amit ír, nagyon is elképzelhető szituáció. Én írtam már az előbb, és az a véleményem, hogy a főnöködnek, még ha tetszel is, nem akar igazán közeledni feléd. Úgyhogy ha a fejed tetejére állsz se lesz ebből egyelőre semmi. Az meg hogy fontos vagy a cégnek elég kétséges duma, lehet hogy az vagy, ne értsd félre, de a főnök ezért nem vesz neked virágot :) meg azért se hogy bocsánatot kérjen, ha bunkó volt. Lehet hogy tetszel neki, de ő nem fog lépni, neked meg nem ajánlom hogy lépj. Úgyhogy koncentrálj a másik fickóra, és távolodj el a főnöktől. Ha a főnököd akar valamit, majd lép. de eddig nem tette. nyilván oka van rá. Hidd el az a pasi aki akar tőled valamit, az nem nyammog, hanem lép. Amelyik meg tétovázik, azzal felesleges foglalkozni, mert úgy sem fog semmi jó kisülni belőle hosszú távon. ezt már tapasztaltam.

32/N

2011. júl. 26. 13:51
 32/41 A kérdező kommentje:

Tegnap tovább bentmaradtam dolgozni és és a főnök 6-kor benyitott hogy itt akarok-e aludni:)

Mondtam hogy nem csak van egy kis elmaradásom....nagyon jó kedvében volt-leült velem szemben az asztalomhoz, aztán kicserélte a vizet avázában-mondom mi történt csak nem nyert a lottón?

Erre hogy nagyon vicces vagyok, de csak szeretné tudni hogy minek köszönhető ez a nagy lelkesedésem, hogy csak nem a nagy szerelem miatt avgyok ilyen szorgalmas.

Felvilágositottam hogy szó sincs nagy szerelemről-MÉG!

Hát hogy akkor ha ma nincs randim, rendelne egy pizzát segitsek neki megenni és ő cserébe segit elintézni a papirmunkát.

Belementem...ettünk,beszélgettünk és teljesen más oldalát kezdem megismerni. Valami történt vele...Jó nyugis hangulat volt szinte már csak néhány munkás meg a takaritók voltak bent, de semmi hátsó szándéka nem volt.

Még mindig azt mondjátok hogy nem akar semmit?

Mert kezdem azt érezni hogy mióta nem viszek neki kávét kérdezés nélkül, nem nyalom a s...ét, eljárok mással randizni azóta mintha észrevett volna....nem?

2011. júl. 28. 09:32
 33/41 anonim ***** válasza:
47%
kam
2011. júl. 28. 11:37
 34/41 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is mese habbal.
2011. júl. 28. 11:45
 35/41 anonim ***** válasza:
47%
Már mondtam hamarabb is, hogy egy naiv kis nő az álmodozásait veti "papírra"...
2011. júl. 28. 11:49
 36/41 A kérdező kommentje:
Kamu?Hááát, én nem fogok az igazamról bizonygatni senkit.
2011. júl. 28. 11:52
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Én nem olvastam végig a válaszokat csak az elejét!

Nem értem miért mondja mindenki, hogy ne kezdjen a főnökével.

Ö is csak ember hús vér férfi, a kérdező meg hús vér nő.

Akkor kérdem én miért ne lehetnének egy pár? Későbbiekben esetleg férj és feleség?

Honnan ez a nagy tapasztalat mindenkinek hogy "jaj ne kezdj a főnököddel" miért? honnan? Mindenkinek volt már viszonya a főnökével? Mert ha mindenkinek volt akkor lehet igazuk van, de nem hiszem.

2011. júl. 28. 12:18
 38/41 anonim ***** válasza:
Ha lesz valami a dologból a főnökkel,akkor teljesíthetsz olyan jól a munkában,ahogy tudsz,akkor is a munkatársaid 99%-a szerint "a főnök csaja" leszel.Érthetően:a teljesítményedet többet senki nem fogja elismerni.Ha ez neked nem okoz gondot,hajrá.
2011. júl. 28. 13:25
 39/41 anonim ***** válasza:
elég kid butus vagy, hogy összekevered a munkát a magánélettel! csak aztán nehogy két szék között a pad alá..
2011. júl. 28. 14:05
 40/41 anonim ***** válasza:

Ezt egyébként én sem értem, miért mondja mindenki hogy na munkahelyen aztán nem... tiszta hülyeség. miért, az ember leginkább a munkahelyén tud ismerkedni, és ott legalább látja ki a másik. Na és ha rosszul sül el? ha vannak olyan intelligensek, akkor tudják kezelni, hogy vége a kapcsolatnak de a munka marad. ha meg nem, akkor ott kell hagyni a helyet. Na és? úgy tesz mindenki mintha röghöz lennénk kötve, tiszta középkor :)

Vagy lehet hogy azok mondják, hogy nem szabad munkahelyen kezdeni, mert nekik nem jön össze :)

kérdező, mi a helyzet? nagyon izgi :)

na és akkor mi van ha mindenki a főnök csajának tekint majd? ki a fenét érdekel. legalább nem mernek keresztbe tenni :) az is valami.

32/N

2011. júl. 29. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!