Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehetne kideriteni?...

Ezt hogy lehetne kideriteni? Fura helyzet!

Figyelt kérdés

Elég hülye helyzetben vagyok. A múltkor főnökömmel részt vettem egy céges előadáson. A főnököm nagyon régóta tetszik nekem ezt hozzátenném. Szóval az előadást egy külföldi fickó tartotta aki az előadás után a főnököm előtt elhivott vacsorázni.Én természetesen igent mondtam rá, hisz már sok jelzést küldtem a főnök felé-amit ő nem nagyon fogadott-azon kivűl hogy mindig kedves volt velem.Én meg úgy voltam hogy na akkor meg miért ne, meg sem fordult a fejemben hogy őt ez majd rosszul fogja érinteni.Azóta teljesen másképp viselkedik velem. Olyan rideg lett, és kimért. A fickóval viszont minden jól alakul, nem volt még sem csók sem semmi de randiztunk már párszor. Tetszik hogy nem akarja elsietni. Nagyon kedves, figyelmes, és nem mellesleg minden földi jóval elhalmoz. Gazdag.Bár ez nekem soha nem számitott, jó érzés hogy mindig kedveskedik valamivel, soha nem éreztem még ilyen rajongást.Nem is értem miért pont én-hisz vannak tőlem sokkal jobb csajok a világon.

Tegnap egy csokor virág volt az asztalomon. Én rögtön hivtam a fickót hogy jaj köszönöm szépen a virágot mikor benyitott a főnököm-szépen végighallgatta a telefonbeszélgetést. Aztán mikor letettem a telefont csak annyit mondott:Igazán szép virágok nem?A fehér rózsa a kedvenced jól tudom igaz?És bezárta az ajtót.

Azóta azon töröm a fejem hogy honnan tudta a fickó akivel randizgatom hogy mi a kedvenc virágom?vagy csak véletlen?de soha nem emlitettem előtte...és a főnök rakciója....Egy pillanatig olyan érzésem volt hogy nem is attól kaptam akitől gondoltam....elég meglepett volt a telefonban a hangja...

Szerintetek lehetséges hogy valami összeesküvés van?Dehát a főnököm nem vehette-akkor miért viselkedik ilyen fölényesen újjabban. Féltékeny?erre gondolni sem merek, mert angyon belé voltam esve.Vagy csak én kombinálok?

Valahogy ki kellene deriteni...ötlet?

24N

2011. júl. 26. 09:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
83%
bárén is megtudnám szeretni a főnökömet, akkor lehet hogy nem gyomorideggel mennék be minden reggel dolgozni.
2011. júl. 26. 10:22
 22/41 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy el tudom tartani magam-nagyon jól!
2011. júl. 26. 10:22
 23/41 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem tudom... persze minden kapcsolat más, de ha én annak idején veszni hagyom a vonzalmam a főnököm iránt, akkor ma nem lennénk házasok, és nem lenne 2 gyermekünk... de tényleg minden kapcsolat más, nem ismerlek sem Téged, sem a főnököd, így azt sem lehet megmondani, mi lenne, ha... mindenesetre ez a helyzet így nem jó, mindenképpen tisztáznotok kellene a helyzetet, mert így nem lesz könnyű együtt dolgozni :( és ne gondold, hogy pótolhatatlan vagy a munkahelyeden, ez nagyon kevés emberre igaz!

Sok sikert!

2011. júl. 26. 10:23
 24/41 anonim ***** válasza:
25%
Te hozod az üzletet a cégnek. A főnököd nem szívesen, de belement, és valószínűleg súgott a kedvenc virágodról. A főnöködnek bizonyára meg van a véleménye rólad.
2011. júl. 26. 10:24
 25/41 anonim ***** válasza:

Mióta vagy a cégnél?

Nos, tudod gondold bele magad a főnök helyzetébe. Te a beosztottja vagy. Ezért még ha tetszenél is neki, a "reputációja" miatt nem akart viszonyt kezdeni, mert valószínűleg ő komolyabb típusú pasi. vannak ilyenek. Gondolom senkivel sem "bratyizik" a munkahelyén. Ha ilyen típus, akkor nem is várhattál tőle ennél többet. Legalábbis amíg nála dolgozol.

Szerintem ha már alakulóban van a másik pasi, kicsit koncentrálj rá. Tetszik egyébként? vicces? milyen a stílusa? tetszik neked? okos? a munkájára büszke? és te fel tudsz nézni rá? kérdezgesd, hagyd hogy meséljen és ismerd meg, hogy hogy viszonyul másokhoz, mennyire agresszív, vagy nem az... Ha jobban megismered, szerintem bele tudsz szeretni, ha hozzád való. mert ha nem, akkor nyilván nem. Ez 2-3 hét alatt szerintem el fog dőlni, meg az is, hogy az a pasi tényleg többet akar-e tőled, vagy csak meg akar fektetni, mert ez is lehet :) Addig hagyd a kombinálást a főnökkel. Ha a főnök akar valamit, akkor mos úgyis lépni fog, mert tudja hogy van vetélytárs.

Ami a rózsákat illeti, azt meg nyugodtan megkérdezheted a főnöktől. Hogy honnan tudta hogy a fehér rózsa a kedvenced, és hogy nem ő küldte-e :) erre majd mond valamit. Ha nem, akkor tudod hogy hagyni kell a fenébe az ábrándozást. Ha meg igen, akkor egyenesen is rákérdezhetsz hogy és mi célból, és esetleg elmondhatná amikor nyugodtan tudtok beszélgetni.

Majd írd meg hogy mi a helyzet :)

32/N

2011. júl. 26. 10:55
 26/41 anonim ***** válasza:
Ez nekem úgy hangzik kissé mint egy rossz Tiffany vagy Romana történet...
2011. júl. 26. 11:35
 27/41 A kérdező kommentje:

Akkor lesz ez egy rossz Tiffany regény ha most leirom hogy a főnök bejött az irodámba és figyelmeztetett hogy ne higyjek el mindent a másik fickónak mert tegnap nem akart szólni,(látta milyen örömmel hivtam fel a fickót) de a virágot ő küldte...

Én rákárdeztem hogy ez most vicc vagy komoly, és ha komoly akkor miért, és azt felelte hogy azért kaptam mert bűntudata volt amiért mostanában olyan kimérten viselkedett velem.Én persze mentegetőztem hogy mindenkinek lehetnek rossz napjai, stb igazán nem kellett volna ,de totál kinosan éreztem magam.

Azt mondta nem akarja hogy elmenjek a cégtől, de ha összejövök azzal a fickóval biztos el fogok menni vele külföldre és itt inkább szükség lenne rám.Persze, tudja hogy ő nem tarthat visza.

Hát azért nekem ez nagyon jól esett. Elmagyaráztam neki hogy csak randizgatunk nem tudom mi sülhet ki ebből, de egyelőre nem tervezek menni sehová:) Úgy láttam örült. Úgyhogy ennyi történt. Úgy éreztem azért a szavai mögött lehetnek érzelmek, talán csak türelmesnek kellene lennem.

2011. júl. 26. 12:16
 28/41 anonim ***** válasza:
Hát, bocs, de szerintem nagyon naiv vagy. Türelmesnek kéne lenned? Inkább el kellene gondolkodnod. De mindenki a saját hibájából tanul leginkább. Úgyhogy csináld azt, amit jónak látsz.
2011. júl. 26. 12:27
 29/41 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, milyen pozícióban lehetsz, de eszed nem sok van, az biztos.

Szerintem a fele kamu az egésznek.

2011. júl. 26. 12:37
 30/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, volt amelyik hasznos volt!
2011. júl. 26. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!