Rajtam kívül más is szégyenli az otthonát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 13:11
21/22 anonim válasza:
Én magát a házat,amiben lakok,imádom.Nagyon szép,jó nagy is és az enyém legalább.Mindenem megvan:víz,villany,gáz,tv,net,háztartási gépek garmada.
De mivel sok embernek meg van a véleménye arról,hogy mit is jelent tanyán lakni(azt hiszik,hogy a kövesút "50 kilométer" nincs víz meg fürdőszoba és petróleummal világítok...)
Ezek után nem szívesen hívok ide senkit sem.Pedig nincs világvégén,főút mellett van,szomszédaim is vannak,ugyanúgy,mint faluban voltak,de akkor is lehet akármilyen jó és szép az én házam,akkor se jönne szívesen,mert "csak egy tanya"
Ezért nem hívok senkit,de szégyellem magam helyettük is,mert olyant minősít,amit nem is látott soha(aki képen látta,annak persze más a véleménye)
22/22 anonim válasza:
Albérletben lakunk, régi, csúnya, nincs fürdő, kinti wc van és apám nem akar költözni... (lehet kötekedni, már úgyis megszoktam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!