Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a testvérről aki"szégyenli" a nővérét?

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban...csak annyi történt,hogy meguntam azt,hogy állandóan pénzt adjak neki.Erre azt mondta:vegyem tudomásul szégyenli,hogy a testvérem.Nem vagyok csúnya,nincsenek ellenségeim boldog kapcsolatban élek a gyermekeimmel.Ezzel szemben a testvérem,állandóan "bajban"van!

Szíven ütött a mondata...és azt találtam mondani:hogy soha többet nem akarok vele találkozni...erre...azt írta egy levélbe(egy csomó hazugsággal fűszerezve),hogy az "ÉLETBE TÖBBET NEM AKAR LÁTNI"!!!

szerintem,már én sem akarom ŐT!:(

2010. aug. 24. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Hány évesek vagytok?
2010. aug. 24. 20:46
 2/10 A kérdező kommentje:
..túl a harmincon...
2010. aug. 24. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem undorító dolog tőle amit csinált.Segítesz neki és még te vagy a szemét amikor nem vagy nem tudsz.Nálunk pont ez van a családban,bár mi találkozunk velük többet de akkor telefonálnak ha kell valami.Ha nem adunk mi vagyunk a legnagyobb szemetek.
2010. aug. 24. 20:47
 4/10 A kérdező kommentje:
20:47...pontossan ez a szituáció nálunk is,és ahogy "kiborult"a bili...egyre ....furcsább dolgok derülnek ki róla...:(Sok az adóssága..és sok a haragosa is...sajnos
2010. aug. 24. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

istenem, hát szard már le!

van saját életed, ha a tesód ilyen vérszívó, akkor jobb ha rá se nézel!

akkor kezd majd cikivé válni a téma, amikor meghalnak a szülők, és jön a hagyatéki tárgyalás. bár nem kívánok ilyet, de fel kell készülni rá...

2010. aug. 24. 20:53
 6/10 A kérdező kommentje:
van még egy hugunk...de ...ő még régebb óta nem beszél,vele egy HAZUGSÁG miatt..!De mondjuk a lelkiismeretem tiszta...de fáj,hogy ilyeneket állít!Miért kell hazudozni??
2010. aug. 24. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg utál az egyik nővérem. Sokszor próbált már összeugrasztani a másik nővéremmel is. Nem csak utál, hanem le is néz. Voltak nagy veszekedéseink is. Mindig megbocsájtok, de újra és újra kiderül, hogy csak addig szeret, még akar valamit Pl. gyerekére vigyázni, amióta a gyereke megnőtt teljesen elfelejtett, pedig az én gyerekeimnek is elkelne egy jó nagynéni. Sajnos vannak ilyenek. A testvéreinket nem mi válasszuk. Meg lehet bocsájtani, meg is kell, mert hát testvérünk, de mindig benne van az újabb pofára esés.
2010. aug. 24. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Az én nővérem is összehazudozott már minden félét!
2010. aug. 24. 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:
a hazugságból sose támad vigasz!!
2010. aug. 24. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát igen! Akár testvérek is lehetnénk az alapján amit leírtál. Nálunk én vagyok a legkisebb és a középső tesónkkal vannak problémák. Néha kiakasztó dolgokat hazudnak a férjével együtt. Mi már eljutottunk odáig, hogy talán tényleg soha nem lesz köztünk normális testvéri kapcsolat.
2010. aug. 24. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!