Ki az, aki nem szégyenli felvállalni?
1. Olyan szó nincs, hogy szégyenli
2. Nem vagyok körülmetélve de eü-i okokból van rá esély, hogy körül leszek sajnos és nem szándékozom dicsekedni vele
Nekem gyerekkoromban, mivel a többség ezt kicsúfolja, figyelnem kellett, hogy ne vegyék észre. Nem mentem se úszásra, se egyéb sportra, se osztálykirándulásra. Nekem nem hiányzott az így is elég sokszor előforduló zsidózás, pedig nem vagyok az.
Amúgy a zsidó nem csak vallás, hanem rassz is. Rasszspecifikus néhány genetikai probléma a zsidóknál, így a fitymaszűkület is sokaknál. De ezt nem kell teljes metéléssel "gyógyítani", elég egy bemetszés vagy egy részleges metélés. Nekem is elég lett volna, de sajnos nem így lett aztán :(
Most is, hogy már felnőttem, gondokat okoz sajnos, meg nagyon ronda is.
Bőrt fogok odanyújtani, hogy legyen valami bőr, ami takarja a makkot és óvja, az nem arra van kitalálva, hogy védelem nélkül legyen...
Szerintem nem undorító dolog, ha valaki önszántából dönt így, és akkor sem, amikor eü kívánja meg, vagy a vallás.
Az utolsó előttinek meg ha érdekel, akkor privit dobhatsz rám.
Ha saját döntés,vagy egészségügyi okból történik és tényleg nincs más megoldsá,mert sajna többnyire lenne de mégis inkább csonkolnak akkor az oké nekem is,azzal nincs baj.
De a vallási okokat hagyjuk,mert semelyik vallás istene nem akarná hogy a gyerekeket megcsonkítsák és fájdalmat okozzanak nekik,úgyanis akiket a vallás miatt metélnek akár kisbabaként körül azt érzéstelenítő nélkül csinálják,tudod hogy fájhat.Ellenzem ha valójában nem szükséges és mégis fájdalmat okoznak,megkínóznak bárkit is.
Sajnos a vallás igen jó dolog,mindenre fel lehet használni,hogy egyesek az akaratukat érvényesítsék,boszorkány égetések régen,metélés,kéz levágás,nép irtás,ha valaki más vallású és még lehetne sorolni.
Felvállalni nem kell,ha együtt leszel egy csajjal úgyis látja mi a helyzet.Más sem nyilatkozik hogyan néz ki a nemiszerve,kicsi,nagy,görbe,így erről sem kell nyilatkozni.De szégyelnivaló nincs benne.
Személy szerint nem támogatom a metélést,csak indokolt esetben,vagy saját döntésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!