Ki az, aki nem szégyenli felvállalni?
Utolsó!A dokit ha meg van rendesen a metélés csinálva nem fogja érdekelni miért csinálták,vallás,betegség,divat.Azt nézi azon kívül egészséges,a metélés okával nem fog foglalkozni.
De már írtam én ellenőze vagyok,csak indokolt esetben és önszántából az ami elfogadható számomra.
Kérdező!
Egy csaj sem fog azzal foglalkozni hogy metélt vagy,ha szeret,nem lesz ez döntő számára,mert nem csak a péniszed hanem te magad fog majd szeretni.Felvállani ezen semmit nem kell,meg elmondani másoknak,de szégyelni sem,semmi szégyelni való nincs benne.Lehet a csaj kíváncsi lesz,mert ritka nálunk.De ha normálisan néz ki,jól sikerült a műtét,akkor más rossz nem fog ebből keletkezni.Ez van kész,ha szeret egy csaj,akkor metélten szeret,ennyi.
Lehet, hogy metélten szeret a csaj, de a kapcsolat motorja a szex, ha a szex meg a metélés miatt rossz, akkor a kapcsolat látja kárát.
Ahogy esetemben...
Az USA-ban kulon kell szolni a szuleskor, hogy a fiadat NE meteljek korul, kulonben automatikusan korulmetelik szuleteskor. Kb. 80%-a az USA-ban szuletett ferfiaknak korul van metelve, higieniai okokbol.
A vilag nagyon nagy reszen - a sivatagi nepeknel - korulmeteles van, a zsido vallastol fuggetlenul /pl a muszlimoknal is/ Egyedul az azsiai nem muszlim vallasuaknal nincs meteles - es az europai, fasizmusra hajlamos orszagokban - lasd magyar hiedelem, "aki korulmetelt az zsido"
Ehhhhhh.
Örökzöld téma, pedig nincs nagy jelentősége.
Emlékeim szerint régen amikor még ormányos volt, becsípte a szőrszálakat, és az igen kellemetlen volt. Ez a probléma a múlté:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!