Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ki az, aki nem szégyenli...

Ki az, aki nem szégyenli felvállalni?

Figyelt kérdés
... hogy körbe van metélve? És van-e olyan nő, aki nem volt ilyennel, de nagyon szívesen kipróbálná? :D
2011. aug. 30. 00:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
A körülmetélés egyéként sivatagi népeknél alakult ki,mert nem tudtak úgy tisztálkodni és nem akarták hogy homok kerüljön a makk alá és gyulladást okozzon ezáltal és később ezt a vallásba helyzték,hogy így irányítsák az embereket,hisz ma már szinte minden hol van tisztálkodási lehetőség.De én nem támogatom,mert az említett országokban érzéstelenítő nélkül csinálják,igen nagy fájdalmakat okozva ezzel,van hogy férfivé avatásként,van hogy tömbeg előtt.Igen megalázó és fájdalmas dolgokat művelnek szokás,vallás,vagy hagyományokra fogva.Ez nekem ne elfogadható én a gyerekemet nem tudnám ilyennek kitenni.Aki szeret,az nem okoz fájdalmat hivatkozhatnak akármire is.Régebben afrikában a lányokat sőt még most is metélték,kivágták a szeméremajakikat és a csiklót késsel levágták,vagy borotva pengével és belehaltak a fertőzésekbe,de fiúk közül is sokan,de a fiúknál bőrt vágnak le,lányoknak meg húst.Szörnyű,spektrum is foglalkozott vele igen durva volt,hiába takarták ki,ahogy ott sírtak ezek a gyerekek,az ordításuk,a kín az arcukon.Igen durva.
2011. szept. 4. 16:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Magyarországon ez annyira fontos tényező, hogy még az urológusok se veszik észre! Három különböző orvosnál voltam az utóbbi években, de egyik sem kérdezte meg hogy miért vagyok metélt, de még a papirokon se tüntették fel.
2011. szept. 6. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja! Nem a rasszjegyeim miatt, mivel nem is hasonlítok a zsidókra.
2011. szept. 6. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó!A dokit ha meg van rendesen a metélés csinálva nem fogja érdekelni miért csinálták,vallás,betegség,divat.Azt nézi azon kívül egészséges,a metélés okával nem fog foglalkozni.

De már írtam én ellenőze vagyok,csak indokolt esetben és önszántából az ami elfogadható számomra.

Kérdező!

Egy csaj sem fog azzal foglalkozni hogy metélt vagy,ha szeret,nem lesz ez döntő számára,mert nem csak a péniszed hanem te magad fog majd szeretni.Felvállani ezen semmit nem kell,meg elmondani másoknak,de szégyelni sem,semmi szégyelni való nincs benne.Lehet a csaj kíváncsi lesz,mert ritka nálunk.De ha normálisan néz ki,jól sikerült a műtét,akkor más rossz nem fog ebből keletkezni.Ez van kész,ha szeret egy csaj,akkor metélten szeret,ennyi.

2011. szept. 6. 17:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy metélten szeret a csaj, de a kapcsolat motorja a szex, ha a szex meg a metélés miatt rossz, akkor a kapcsolat látja kárát.

Ahogy esetemben...

2011. szept. 12. 16:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Az USA-ban kulon kell szolni a szuleskor, hogy a fiadat NE meteljek korul, kulonben automatikusan korulmetelik szuleteskor. Kb. 80%-a az USA-ban szuletett ferfiaknak korul van metelve, higieniai okokbol.

A vilag nagyon nagy reszen - a sivatagi nepeknel - korulmeteles van, a zsido vallastol fuggetlenul /pl a muszlimoknal is/ Egyedul az azsiai nem muszlim vallasuaknal nincs meteles - es az europai, fasizmusra hajlamos orszagokban - lasd magyar hiedelem, "aki korulmetelt az zsido"

Ehhhhhh.

2011. szept. 18. 05:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Na ez az USA téma nem igaz,egy tanulmány volt a metéltek arányáról és a sok náció miatt is 40%-ra jött ki a metéltek aránya és egyre csökken ez a szám.Csak az hirdeti annyira a metélés előnyét aki maga is metélt.A higénia okokat is hanyagolni lehet,mert mindenhol lehet fürdeni rendesen és akkor nem lesz baj.
2011. szept. 20. 18:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Európában meg igen kicsi a metéltek aránya,csak vallásból adódóan,vagy hagyomány miatt van jelen,esetleg betegség miatt.
2011. szept. 20. 18:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Örökzöld téma, pedig nincs nagy jelentősége.

Emlékeim szerint régen amikor még ormányos volt, becsípte a szőrszálakat, és az igen kellemetlen volt. Ez a probléma a múlté:))

2011. szept. 23. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!