Most ez baj? Apafejről jutott eszembe
Nekem is van 1 fiam aki nemsokára 4 éves lesz. Most néztem az apafejet és a csávó (szinte magamat látom benne) levitte a gyereket a kocsmába. Én is szoktam néha oda vinni meg elviszem ide-oda (amugy is szeretik mindenhol). Van feleségem de ő nem szól érte. Mások meg hogy milyen dolog ez. Lehet hogy nem haverra van szüksége hanem apára de én mind a kettő szeretnék lenni. amikor kell tudok komoly és határozott lenni de inkább laza vagyok és szórakozok vele. van akinek tetszik de egy páran szólnak érte. Szerintetek normális?
30F
ma 20:49 szépen jellemezted magad.
Én is voltam kocsmában üdítőt ittam és fagyit ettem amíg megivott apu 1 sört.Érdekes módon még most 20 évesen sem cigizek nem is iszok rendszeresen leérettségiztem és dolgozok.
Nagyon nem mindegy ,hogy milyen kocsma az a kocsma mert vagy a büdös füstös alkeszokkal teli pöcegödör és az a hely ahol inkább pub mint kocsma mert bent nem dogányzó igen jól kialakított hely képekben:
ma 21:11
Szoktam inni, méghozzá buliban meg néha hét közben 1-2 sört. Sikeresen leérettségiztem 4-es átlaggal, ha minden jól megy egy félév múlva mérnök leszek. A poén kedvéért írtam rólad egy fiktív jellemzést, engem pedig apám nem vitt kis koromban kocsmába. Aki ilyet tesz, azt én nem tekintem apának.
sztem a kocsma nem a megfelelő szó arra ahova viszi a kérdező a gyereket
túl pejoratívan hangzik
lehet h nem olyan vészes hely mint amilyennek itt sokan elképzelik
Miért nem bordélyházba viszed a gyereket?
Kocsmába járni ráér felnőttként is, viszont most cukrászda, játszótér inkább megfelelő neki.
Egyébként szánalom, remélem te is tudod, hogy amikor kocsmába viszed a gyereket, az nem azért csinálod mert ő olyan baromira élvezi az ott töltött időt, de így könnyebb a lelkednek, mert "foglalkozol" vele. Ha igazán foglalkoznál vele, a közelébe sem vinnéd ilyen helyeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!