Sajnos még mindig tart ez az időszakunk. Hónap végén sokszor van, hogy kenyéren meg vajon kívül nincs már más itthon...Hát de ez van. Egyelőre nem is fog változni a helyzet, mert még több év van addig, amíg letelik a hitelünk.
2011. júl. 24. 21:26
22/55 anonim válasza:
mi most kerültünk igy .. a bank viszi aházat páronnak nincs munka lejárt a gyedem egyszóval az utcára megyünk éhezni .. erőm sincs már .. sem pedig életkedvem nem lenne lányom megölném magam..én és a párom szó szerinzt éhezünk a gyerek nem..még .. ruhánk az nincs.. azt sem tudom mikor vettem bugyit magamnak ..
2011. júl. 25. 20:27
23/55 anonim válasza:
Szerencsére még nem volt és remélem nem is lesz!
2011. júl. 27. 18:54
24/55 anonim válasza:
20 éves koromban hasraütés szerűen felköltöztem Pestre, mert nem akartam tovább a szüleim nyakán élni. Nem mintha teher lett volna nekik, de többre tartom magam annál, hogy ingyenélő legyek. Na szóval felköltöztem 20 ezer FT-tal a zsebemben, de nem találtam egy hónapig melót. Jobb híján egy Mekibe mentem el dolgozni. Az első három hónapban reggelizni nem reggeliztem, a melóban ettem ami járt mkinek (egy szendvics, kis krumpli, kóla), aztán amikor hazaértem ettem sült krumplit, vagy főtt rizst...magába. Sokat le is fogytam. Anyumék tudtak volna segíteni, de nem akartam őket ezzel terhelni, plusz meg akartam mutatni nekik, meg magamnak is, hogy igenis talpon tudok maradni. Így utólag visszagondolva nagyon nehéz időszak volt, de "örülök" neki, mivel ettől is csak erősebb lettem. 23/L
2011. júl. 27. 19:01
25/55 anonim válasza:
Voltunk szegények kiskoromban.
Mikor apukám elhagyott minket. Csak arra emlékszem tisztán, hogy Anya ült az asztalnál mankóval a kezében odamentem hozzá, hogy éhes vagyok. Anya kitöltött egy pohár gyümölcslét és szomorúan azt mondta nekem, hogy egész hétre ezt kell beosztanunk kicsim. Abban az időszakban inkább ő nem evett, hogy én tudjak.
Sokszor engedett el a mamámhoz és apuhoz, hogy legalább ott meleg ételt egyek. Akkoriban senkit nem érdekelt mi lesz velünk :(
Az hozta a változást, hogy anya feladta a lakást és a mamához költözött. De ebbe meg az idegei roppantak bele.
2011. júl. 27. 19:15
26/55 anonim válasza:
Anukám egészségügyi okból,egyik napra a másikra elvesztette a munkahelyét.Hirtelen lett nagyon beteg.Most apu fizetéséből élünk így hárman,és mellete fizetni kell a sok gyógyszert,a kórházi ellátást meg mindent. De mos végülis nem is a pénz,a nélkülözés a legnagyobb baj...
2011. júl. 27. 19:38
27/55 anonim válasza:
Volt. Elég kicsi voltam így igazából csak arra emlékszem amikor pl karácsonyi ajándékra nem futotta, és nem értettem, hogy miért, pedig moziba mentünk volna az lett volna az ajándék :)
Albérletből albérletre jártunk, nagyon sok helyen laktunk de a legrosszabb igazából az volt, hogy nem a szüleimmel éltem mert nem tudtak eltartani.
2011. júl. 27. 20:18
28/55 anonim válasza:
utolsó vagyok. Még amire emlékszem, hogy sokszor üres leveskockás levest ettünk és volt, hogy anyu nem evett, azért, hogy én ehessek.
2011. júl. 27. 20:21
29/55 anonim válasza:
Én egyedül nevelem a gyerekemet-dolgozom,de mikorra kifizetem a rezsit már ételre nem jut.sokszor napokig üres vajas eszünk-de soha senkitől nem kérnék semmit,mert nagyon megalázó.
2011. júl. 27. 20:24
30/55 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ilyen sokan rossz körülmények között éltek vagy élnek most is. Azt hiszem, amíg csak magamért vagyok felelős és nincs gyerekem, addig nem panaszkodhatok. A családosoknak sokkal rosszabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!