Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy megy ez a dolog?

Hogy megy ez a dolog?

Figyelt kérdés
Pl.: Egy magazinsorozat (kétheti) kapható az újságárusoknál, de már a 13.számnál tart. Az újságárusoknál az első számot is meg lehet még venni ? Vagy csak az aktuálisat ?
2011. júl. 24. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
érdeklődj a korábbi számok után a postán. Nálunk Szolnokon Kőröshírnek hívják azt az elosztót, ahová az újságok visszakerülnek a standokról. Bár 13 szám után nem valószínű, hogy megtalálod az első számot. Neten is érdemes érdeklődni.
2011. júl. 24. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy a kiadónál.
2011. júl. 24. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdemes felkutatni a kiadót, ott általában van pár példány elfekvőben, én még 5-6 éves példányokat is be tudtam gyűjteni, mikor kellettek egy egyetemi dolgozathoz, és nem volt meg sehol.

Egy friss példányból kikerestem a kiadó számát, felhívtam őket, elmondtam a helyzetet, ők utánanéztek, és pár nap múlva a postaládámban volt az újság. Az egyik kiadó csekket is küldött, de a másik ingyen ideadta. :)

2011. júl. 24. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!