Most szakítsak vele csak ezért?
Szóval van egy nő akivel együtt vagyok 1 éve, már össze is költöztünk. Csak a lányával van baj, aki 13 éves. Például amíg aludtam reggel hagyott egy üzenetet mielőtt elment:"Ha megint arra jövök haza, hogy tele füstölted az egész házat, én kikötözlek egy villanyoszlophoz, felbérelek egy csövest aki rajtad fogja eloltani az összes cigarettádat, és csak azért még bele is fog füstölni a pofádba. Ha már a minimálbéredet dohányra költöd, legalább annyit megtehetnél, hogy kisétálsz arra a cseszett erkélyre, amire egyébként felhívom a figyelmed, ugyanis három lépésre van tőled! Röviden: apádat kényszerítsd passzív dohányzásra." Tehát hogy dohányzom kész tragédiaként éli meg, és szerinte kihasználom az anyját. De nekem már elegem van, mindig talál valamit amiért leszidhat, hiába üvöltök rá, egyszerűen kiröhög. Pedig mindig itt van nála 10-20 ember ha éppen itthon van, és hallottam beszélni a barátaival, velük annyira kedves, hogy nem is ismertem rá, egyszerűen imádják az emberek. De már nagyon elegem van, pedig szeretem az anyukáját. Ő is próbálja fegyelmezni(vele viszont nagyon illemtudó, velem viszont képes volt még ő előtte is ordibálni)de nem hallgat rá engem illetően..
51/F
"Igazából a minimálbéremmel is baja van, mert szerinte biztosan csúfoltam régen a strébereket, és azért lett belőlem egy "senki". Ő szerinte nagyon fontos a tanulás."
Az jó, ha a tanulást fontosnak tartja, ennyi idősen még nincs annyi élettapasztalata, hogy észrevegye, hogy nincs mindig összhangban a tanulás és a jó fizetés, elég ha összehasonlítunk egy vállalkozó és egy röntgenorvos jövedelmét.
Viszont ha te egy rendes, segítőkész, figyelmes ember lennél, akkor nem hiszem hogy pusztán a minimálbéred lenne a probléma. Én inkább arra tippelek, hogy nem segítesz, nem figyelsz rájuk, ő pedig már ott szúr rajtad ahol ér.
Ha tényleg olyan elviselhetetlen a lány, akkor írj még történetet - vagy talán félsz, hogy abból is kiderül, hogy te vagy a hunyó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!