Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most szakítsak vele csak ezért?

Most szakítsak vele csak ezért?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nő akivel együtt vagyok 1 éve, már össze is költöztünk. Csak a lányával van baj, aki 13 éves. Például amíg aludtam reggel hagyott egy üzenetet mielőtt elment:"Ha megint arra jövök haza, hogy tele füstölted az egész házat, én kikötözlek egy villanyoszlophoz, felbérelek egy csövest aki rajtad fogja eloltani az összes cigarettádat, és csak azért még bele is fog füstölni a pofádba. Ha már a minimálbéredet dohányra költöd, legalább annyit megtehetnél, hogy kisétálsz arra a cseszett erkélyre, amire egyébként felhívom a figyelmed, ugyanis három lépésre van tőled! Röviden: apádat kényszerítsd passzív dohányzásra." Tehát hogy dohányzom kész tragédiaként éli meg, és szerinte kihasználom az anyját. De nekem már elegem van, mindig talál valamit amiért leszidhat, hiába üvöltök rá, egyszerűen kiröhög. Pedig mindig itt van nála 10-20 ember ha éppen itthon van, és hallottam beszélni a barátaival, velük annyira kedves, hogy nem is ismertem rá, egyszerűen imádják az emberek. De már nagyon elegem van, pedig szeretem az anyukáját. Ő is próbálja fegyelmezni(vele viszont nagyon illemtudó, velem viszont képes volt még ő előtte is ordibálni)de nem hallgat rá engem illetően..

51/F

2011. júl. 23. 19:57
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
82%
Igaza van, csak más formában kellene megkérnie, de legalább hatásos volt :D
2011. júl. 23. 20:10
 12/52 anonim ***** válasza:
71%
Pofán is vernélek, ha bebagóznád a lakásunkat. Ha még ordibálnál is velem, akkor meg mehetnél oda, ahonnan jöttél.
2011. júl. 23. 20:15
 13/52 anonim ***** válasza:
49%
ti kajak ezen vagytok leakadva hogy dohányzik a lakásban??? olvassátok már el mit írt neki a kiscsaj, egy 13éves kis szaros gyerek. oké h igaza van, de lehet normálisan is mondani, hacsaknem már 20szor megkért rá és idegességében írta ezt. kérdező, menj ki az erkélyre cigizni, próbálj kedves lenni a lánnyal, esetleg beszéld meg vele mi a problémája, bár valószínűleg az, hogy még fiatalka és furcsa neki hogy új apukája lett. üljetek le 3an, te, a lány és anyukája és próbáljátok megbeszélni hogy miért is fajult el idáig a dolog.
2011. júl. 23. 20:21
 14/52 anonim ***** válasza:
18%

nem hiszem el, hogy ez igaz!

nem a kérdező problémája, hanem a válaszolók többségének a hozzáállása.

adott egy 51 éves férfi, meg egy 13 éves hisztis tini, aki megengedhetetlen, minősíthetetlen hangnemben kommunikál, erre a hozzászólók többsége ezt helyesli...

megáll az eszem!

ha velem egy ilyen kis hisztigép csak egyszer is megengedne ilyen hangot, akkora sallert (by orbán:) kapna, hogy még a villanyoszlopnak is csókolommal köszönne egy hétig.

az a kérés (mondom. KÉRÉS!) tolerálható, hogy ne a lakásban dohányozzon valaki, de olyan formában, ahogy ez a kis ...csa előadja, semmiképpen sem.

kérdező!

javaslom, hogy legközelebbi alkalommal próbáld meg a kézrátételes gyógyítást- csodát fogsz látni :)

2011. júl. 23. 20:22
 15/52 anonim ***** válasza:
92%

szépen lassan próbálj vele barátkozni...

Levenni néha valamivel a "lábáról", közös programok hármasban...

Én már nem dohányzom és ha valaki ezt nem veszi figyelembe hogy én vigyázni akarok az egészségemre 8 év után leszokok nagy nehézségek árán én is be tudok rágni!

Én is először szépen kérek, utána ordítva!

Nem lehet hogy valamivel megbántottad a lányt? Anyukája próbált vele beszélni?

Nekem anno az használt amikor szívattam nevelőapámat!

Ma imádom! Sokkal fontosabb személy számomra mint az apám!

Pedig én is utáltam nagyon! 13 voltam mikor összejöttek anyuval és haragudtam az egész világra érte!

Mindennek elhordtam pedig Tőle több támogatást anyumnak érzelmileg és anyagilag is senki nem tudna adni soha!

2011. júl. 23. 20:23
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

ja!

ezért nehogy szakíts

2011. júl. 23. 20:25
 17/52 anonim ***** válasza:
24%
Emberek, álljatok már meg!!! Én még soha nem írtam így ide, de egy 13 éves taknyos kölyökről van szó, akinek kuss a neve!!! Mi az, hogy pofánverni, meg ilyesmi? Egy utolsó csövessel nincs joga így beszélni, nem hogy azzal az emberrel akit az anyja magának választott!!! Elítélendő, amit a kérdező csinál, de van neki anyja, oldja meg! Amit meg a minimálbérről mondott, egyenesen gusztustalan. Majd amikor ő éveket fog várni egy minimálbéres állásra, akkor visszagondolhat arra, hogy most mik jöttek ki a tinédzser lázadó száján. Kérdező! Fel a fejjel, és legyél bölcs! Amit írtam is: a történet a párod kezében van. Vagy megfegyelmezi a lányát, vagy lehetsz boldog mással is. (Nyilván ezt nem ultimátumként kell érteni, de az nem működik, hogy egy taknyos tökre tegye az életeteket. Az más kérdés, hogy neki se volt túl szép gyerekszobája, de ez csak ok, és nem mentség. Na, most már lenyugodtam, egyet javasolhatok: beszélgessetek sokat a pároddal, és - a maga szintjén - a gyerekkel is.) Sok erőt, békességet, bölcsességet!
2011. júl. 23. 20:26
 18/52 anonim ***** válasza:
28%
milyen hisztis ma kiscsaj,,jó nemkellene bennt cigizni elismerem...de ez a levél??!!! hát szégyelje magát..mutasd meg az élettársadnak..majd meglátjuk anyuci mitszól hozzá...biztos lesz 1-2 keersetlen szava
2011. júl. 23. 20:26
 19/52 anonim ***** válasza:
80%

Alapvetően nem értem, miért nem tisztelik az emberek a fiatalabbakat. Attól, hogy 13 éves, még lehetnek kérései, amiket teljesíthet bárki. Ne ott ragadj le kedves előttem nem tudom hánnyal válaszoló, hogy "egy szaros 13 éves írta", nem tehet arról, hogy fiatal... bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de kikívánkozott belőlem, mert nem tudom elfogadni, hogy valaki kérését amiatt veszik nem veszik tudomásul, mert éppenséggel 13 éves (egyébként is egy gyerekből akkor lesz egészséges önértékelésű felnőtt, ha emberszámba veszik már kicsi kora óta). És itt nem a segge kinyalásáról van szó.

26/N

2011. júl. 23. 20:27
 20/52 anonim ***** válasza:
80%

20:22

Visszakézből suhintanék oda bármelyik pasinak egy baltával, aki a lányomat (aki ráadásul nem is az ő gyereke) meg merné ütni.

A csaj ezt írta: "Ha megint arra jövök haza, hogy tele füstölted az egész házat" vagyis a pasi rendszeresen lesz.ta hogy ott mások is élnek, szépen odafüstölt nekik. Ezek után még kedves is volt a lánytól a levél. Biztos egy csomó ilyen van, talán megkérték hogy a szőreit ne hagyja a szappanon és hasonlók. Ezek után meg üvöltözik a lánnyal és nem érti vele miért nem illedelmes mint az anyukájával.

2011. júl. 23. 20:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!